Ps. Z tego co wyczytałem wyżej wyczytałem, lancia na amorkach z fiata będzie bardziej miękka.
Ps 2. Orientuje się ktoś jaka jest różnica w cenie amortyzatorów z fiata i lancii?
A powiesz mi łaskawie po co ? Sądzisz że wygięty kawałek ruru przykręcony trzema śrubami M8 do kielicha przeniesie większe siły niż profil , który już tam jest ? Podnieś maskę i zobacz , że od kielichów w kierunku ściany grodziowej idą pod kątem ~30' zamknięte profile - to może jakieś ozdoby ...bassman pisze:Stosujesz może jeszcze rozpórkę kielichów kolumn mcphersone'a w pakiecie ze sprężynami?
Tę informację uzyskałem kiedyś od osoby sprzedającej części- czy może to ktoś potwierdzić z całą pewnością?vanisch pisze:Tył pasuje też od Palio Weekend, a więc od Sieny także
Tylne zawieszenia, Sieny i Palio są różne. Siena ma zwykłą belkę.vanisch pisze:Tę informację uzyskałem kiedyś od osoby sprzedającej części- czy może to ktoś potwierdzić z całą pewnością?vanisch pisze:Tył pasuje też od Palio Weekend, a więc od Sieny także