Trzeba zebrać informacje od osób, które się zadeklarowały, jakie terminy odpowiadają i wybrać ten najbardziej odpowiadający wszystkim. Miejsce mniemam, że już zostało wybrane - Jeziorsko, więc pozostaje kwestia daty, reszta wyjdzie w praniu.
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Egon,tak to ciężko idzie,że ja już nie wiem jak to ruszyćEgon pisze:wróciłem z wakacji także jestem w gotowości przed spotowej
wujekp pisze:Panowie, trzeba jednego odważnego, który weźmie na klatę żale tych którym termin nie będzie pasował(jak będziecie szukali terminu, który pasuje wszystkim to nigdy się nie umówicie
) i autorytarnie wyznaczy miejsce i czas. Oczywiście warto uwzględnić spodziewaną frekwencję, można zrobić ankietę, ale w pewnym momencie musi ktoś po prostu powiedzieć: tu i wtedy.
Zaczynałem listę i cowujekp pisze:Panowie, trzeba jednego odważnego, który weźmie na klatę żale tych którym termin nie będzie pasował(jak będziecie szukali terminu, który pasuje wszystkim to nigdy się nie umówicie
) i autorytarnie wyznaczy miejsce i czas. Oczywiście warto uwzględnić spodziewaną frekwencję, można zrobić ankietę, ale w pewnym momencie musi ktoś po prostu powiedzieć: tu i wtedy.