Jeśli chodzi Ci o tą ankietę w temacie, to skończyła się 8.04.Alan pisze:ludki popstrykajcie tam w ankietę,ciekawym ilu nas będzie

Moderator: wujekp
Jeśli chodzi Ci o tą ankietę w temacie, to skończyła się 8.04.Alan pisze:ludki popstrykajcie tam w ankietę,ciekawym ilu nas będzie
No i zbich.von.pur zrezygnował . Pojawi się też na liście z tego co mi wiadomo Wujek z Ciocią i dziewczynkamiXTX pisze:Alan, jeśli robisz porządek z listą, to proszę o uzupełnienie![]()
XTX + Koyota
(ewentualnie Koyota + XTX
)
Tak - nie mam teraz wyboru bo moja Lybra nie jest już mojaAlan pisze:Kogut będziesz thesisem?
Kopřivnice: Położenie 49° 35' 58 '' N, 18° 08' 28'' Emr.kura pisze:Ja mam jeszcze takie jedno pytanko: a Ci którzy nie będą spali z piątku na sobotę to gdzie dokładnie mają się zjawić o 10.00Macie jakieś namiary (GPS) na muzeum Tatry
Alan, srazova nalepka bude bílý podklad a černé písmo.Alan pisze:koledzy z Czech,mają inicjatywę by auta uczestniczące w imprezie miały na narożniku szyby taka wlepę
podejmiemy temat? ja juz sobie wydrukowałem
V kempu Rožnov bude otevřena hospoda, bude tam točit pivo ( Bernard ) a Limonady