Dawid pisze:Projekt porażka...Chyba nie była by to Kappa u Kuppa.Wracając do podpisów kiedyś zostałem upomniany o zbyt długi podpis i musiałem zrobić w nim korektę.Czyżby na forum byli równi i równiejsi-jedni mogą mieć taki inni nie?Claromonte Twój podpis że długi....No ja wiem,Ty lubisz się wyróżniać z tłumu.
Kiedy Gros miał w podpisie 2 filmy, to nikt się nie czepiał, przynajmniej nie publicznie, w czyimś temacie.
Drogi Alanie i Dawidzie- to że macie coś do Claromonte- wszyscy już wiedzą. Może pora by była najwyższa skończyć bić tą pianę i dołączyć do sporego grona ludzi, którzy potrafią tolerować odmienność, nawet, jeśli się z nią nie zgadzają. A Wy ciągle za przeproszeniem- pieprzycie. Można się słusznie czepić raz, drugi, ale ciągle i wszystkiego???
Oczywiście również uważam, że długie podpisy są uciążliwe i sprawiają zamieszanie, ale nie zauważyłem, żeby posty Claromonte były w każdym temacie na forum, że tak bardzo to przeszkadza. A jak się nie chce- to się nie czyta i już.
A osób mających spore podpisy (tekstowe, czy graficzne) jest cała masa, więc może zacznijmy upominać wszystkich po kolei, a nie wybrańców, których nie lubimy??
Miejmy więcej zdrowego rozsądku, niż zawiści
Pozdrawiam!