Lancia Kappa II - wizja niezrealizowana

Dział dla ludzi kochających klasyki czyli... o nieco starszych Lanciach i nie tylko
Awatar użytkownika
Claromonte
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Re: Lancia Kappa II - wizja niezrealizowana

Post autor: Claromonte » 18 kwie 2011, 13:25

Alan pisze: troszkę szacunku dla innych
... Ich poglądów, celów i zadań które im przyświecają
NOTA BENE
nie łamię przepisów forum, i trzymam się ich litery, dlatego też podpisu nie zmienię
Poza tym:
kiepskie prawo , to prawo które często się zmienia, taki stan rzeczy zwiemy biegunką legislacyjną

Awatar użytkownika
XTX
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Darek

Post autor: XTX » 18 kwie 2011, 14:37

Claromonte pisze:(...)
nie łamię przepisów forum, i trzymam się ich litery, dlatego też podpisu nie zmienię (...)
...i tym się własnie różnisz Claromonte od ludzi uznawanych przeze mnie za sympatycznych. Ty literatnie przestrzegasz "przepisów", a inni stosują się również do niepisanych norm społecznych :!:
...ale co ja będę tłumaczył Góró rzeczy dla innych oczywiste :-?
Lybra 1,9 jtd <== moja pierwsza Lancia :D

Awatar użytkownika
Heathen
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Konrad

Post autor: Heathen » 18 kwie 2011, 14:45

No i dla takich inteligentnych inaczej są pisane idiotyczne instrukcje/zakazy itd....bo potem głupio tłumaczą;
No ale nie było takiego zakazu! (np wkładanie kota do mikrofalówki)

No ale jeden wie że nie wypada (bo go tak uczono/wychowano/bo myśli), a drugi zrobi specjalnie na złość by coś udowodnić.

uff poradziłem sobie.
Góru jest na liście wrogów (chamsko brzmi ale nie ja to ustalałem), dzięki czemu nie wyświetla mi jego postów.
Do póki nie usunie tego podpisu tak pozostanie.
Pzdr
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 15:26 przez Heathen, łącznie zmieniany 1 raz.
QV...soon:)

Awatar użytkownika
kogut
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Mirek

Post autor: kogut » 18 kwie 2011, 14:56

W temacie tego projektu na Kappę sądzę że gdyby nie okazała się sukcesem rynkowym, wówczas byśmy twierdzili że mogli podjąć się Thesisa...
Trudno porównać stylistykę Thesisa do takiego projektu, który - nie ukrywajmy - stoi w szeregu...

Pozdrawiam
była: Lancia Lybra SW 1,9 jtd
była: Lancia Thesis Emblema 2,4 jtd
jest: Alfa Romeo 166, 2.0 T.Spark

Alan

Post autor: Alan » 18 kwie 2011, 15:01

ja mam nadzieję że Kogut na Kopę przyjedzie Thesisem i będę mógł pokazać żonie....choć kobieto,zobacz że nie jestem nie normalny...takiego kupimy :)

Alan

Post autor: Alan » 18 kwie 2011, 15:03

Claromonte pisze: kiepskie prawo , to prawo które często się zmienia, taki stan rzeczy zwiemy biegunką legislacyjną
pamiętaj że prawo odnośnie zasad zamieszczania podpisów dopiero powstaje....

Awatar użytkownika
Dawid
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Dawid

Post autor: Dawid » 18 kwie 2011, 15:10

Projekt porażka...Chyba nie była by to Kappa u Kuppa.Wracając do podpisów kiedyś zostałem upomniany o zbyt długi podpis i musiałem zrobić w nim korektę.Czyżby na forum byli równi i równiejsi-jedni mogą mieć taki inni nie?Claromonte Twój podpis że długi....No ja wiem,Ty lubisz się wyróżniać z tłumu.
Były:
Fiat Cinqecento 700 93r
Fiat Seicento 900 design Sporting 01r
Lancia Delta II 2.0 16V 93r
Lancia Kappa SW 2.4 JTD +soft 99r
Lancia Y 1.2 01r
Fiat Bravo II 1.9 MJet +soft 08r
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD 03r
Fiat Stilo Abarth 2.4 04r
Lancia Delta Platino 1.6 MultiJet 10r
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V 05r
Lancia Musa Platino 1.4 16V 07r

Jest:
Fiat Freemont Lounge 2.0 MultiJet FWD 14r
Alfa Romeo Giulietta Distinctive 2.0 JTDm 11r
Yamaha FJR 1300 A

Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe

Awatar użytkownika
Claromonte
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Claromonte » 18 kwie 2011, 15:45

Dawid pisze:Projekt porażka...Chyba nie była by to Kappa u Kuppa.Wracając do podpisów kiedyś zostałem upomniany o zbyt długi podpis i musiałem zrobić w nim korektę.Czyżby na forum byli równi i równiejsi-jedni mogą mieć taki inni nie?Claromonte Twój podpis że długi....No ja wiem,Ty lubisz się wyróżniać z tłumu.
2 krotna korekta wystarczy i tyle w tym temacie.

Polej
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Marcin

Post autor: Polej » 18 kwie 2011, 16:45

Dawid pisze:Projekt porażka...Chyba nie była by to Kappa u Kuppa.Wracając do podpisów kiedyś zostałem upomniany o zbyt długi podpis i musiałem zrobić w nim korektę.Czyżby na forum byli równi i równiejsi-jedni mogą mieć taki inni nie?Claromonte Twój podpis że długi....No ja wiem,Ty lubisz się wyróżniać z tłumu.
Kiedy Gros miał w podpisie 2 filmy, to nikt się nie czepiał, przynajmniej nie publicznie, w czyimś temacie.
Drogi Alanie i Dawidzie- to że macie coś do Claromonte- wszyscy już wiedzą. Może pora by była najwyższa skończyć bić tą pianę i dołączyć do sporego grona ludzi, którzy potrafią tolerować odmienność, nawet, jeśli się z nią nie zgadzają. A Wy ciągle za przeproszeniem- pieprzycie. Można się słusznie czepić raz, drugi, ale ciągle i wszystkiego??? :roll:

Oczywiście również uważam, że długie podpisy są uciążliwe i sprawiają zamieszanie, ale nie zauważyłem, żeby posty Claromonte były w każdym temacie na forum, że tak bardzo to przeszkadza. A jak się nie chce- to się nie czyta i już.
A osób mających spore podpisy (tekstowe, czy graficzne) jest cała masa, więc może zacznijmy upominać wszystkich po kolei, a nie wybrańców, których nie lubimy??

Miejmy więcej zdrowego rozsądku, niż zawiści :pifko:
Pozdrawiam!
Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Oldtimery, youngtimery :::”