lulu85 pisze:(bo za radio 350 pln. to nie jest jakiś kosmos)
bargaw3181 pisze:lulu 129zł a 350zł to nie jest nie wiele więcej...
Czytamy ze zrozumieniem. Nie napisałem że 129 pln. a 350 pln. to niewiele więcej tylko że kwota 350 pln. za markowe radio to nie majątek jak kiedyś .
Polej pisze:Dlatego nie mówmy, że to samo firmowe jest za drugie tyle, bo to nieprawda niestety w tym przypadku.
Nie porównałem obu modeli ze sobą po parametrach czy funkcjach.Napisałem tylko że wolałbym wydać 350 pln. i kupić markowe radio Sony za 350 pln. np. takie jak niżej (ok.350-370).
I tak nie wykorzystuje się naraz wszystkich tych gadżetów czyli (AUX,SD,USB,CD).
Oczywistym jest też że gdyby poszukać Sony z takimi funkcjonalnościami jak Naviheaven to kosztowałoby +/- nie wiem, 700 pln. a może i mniej bo brakuje mu na szybko patrząc tylko slotu kart pamięci i pilota.
No ale oczywistym też jest to że to Naviheaven musi mieć jakieś atuty na rynku stąd multifunkcyjność/cena. Bo tak szczerze mówiąc to ile musi kosztować wyprodukowanie tego radia skoro producent jest zadowolony,sprzedawca wnioskuję też fundacją nie jest tylko prowadzi działalność gospodarczą ..
Wyraziłem tylko swoje zdanie że wolałbym te spartańskie(?) Sony za 350 pln. niż wybajerzone (?) Naviheaven za 129 pln. także proszę moje zdanie olewać, nie komentować i nie stosować.