Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
No więc kochany tak się postaraj, żeby ci się udałoLuckyy pisze:postaram sie byc, ale nie wiem czy mi sie to uda
ciociaE pisze:PS. Lukaszu -kalendarzyki masz zaklepaneCzy trzeba zadzwonić do Agi z osobistym zaproszeniem, żeby ją troszkę zmotywować? Fajnie byłoby Was zobaczyć w komplecie
Łukasz, to przybywaj MPK (133 jeździ tuż obok). Albo dotrzyj na Kurdwanów, a dalej już z nami. Jakby co to daj znać odpowiednio wcześniej (musimy być chwilę wcześniej).Lukasz KrK pisze:Witam mnie rowniez jednak napewno nie bedzie.Poniewaz mam prace taka jaka mam tz mam auto firmowe ktore mam 24h na dobe i nim sie poruszam caly czas,co odbilo sie na kondycji Delty.chcialem jej dzis to wynagrodzic i wymienic caly uklad wydechowy.Jednak nie udało sie poniewaz....nie odpaliła z niewiadomych przyczyn.Akumulator OK benzyna jest a nie chce odpalić(krecilem az do mometu wyladowania aku)Do tegoOskar ma podejrzenie zapalenia nerek i drugie auto musi byc wolne a firmowym w weekendy nie moge jezdzic tak wiec zostalem uziemiony :/ kolejny raz...
mrkura pisze:My jutro po godz. 12.00 wyjedziemy z Justynką i Codee'm do Kraka, troszkę pospacerujemy po mieście i później do Was przyjedziemy.
Codee pisze:z Tych, hmmm z tych wielkic