No właśnie, w Ostródzie kręgle są pod Carrefourem.ciociaE pisze:PS. właśnie "wygooglałam" Dario Bowling przy ulicy Jana Pawła II

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
No właśnie, w Ostródzie kręgle są pod Carrefourem.ciociaE pisze:PS. właśnie "wygooglałam" Dario Bowling przy ulicy Jana Pawła II
Wiem ,że są po Carrefourem i cały szkopuł w tym że nigdy nie byłem w tym markecie .wujekp pisze:No właśnie, w Ostródzie kręgle są pod Carrefourem.ciociaE pisze:PS. właśnie "wygooglałam" Dario Bowling przy ulicy Jana Pawła II
ciociuE myślę sobie cichutko ,że gdyby zima była lekka to moje sw dotrze do szlachetnego grodu Kraka .ciociaE pisze:LybraSW pisze:W dniu jutrzejszym Fantastic 4 pojawi się na kręglach![]()
![]()
]
To zróbmy tak - jeśli do następnej Ostródy (połowa sierpnia 2011), nie dotrzesz na kręgle do grodu Kraka, to spróbujemy coś takiego zorganizować w Ostródzie właśnie (wujek mówi, że chyba są u Was kręgle) - a po cichu dodam, że jest nadzieja, że będziemy na festiwalu gościć we wzmocnionym składzie.gros pisze:Mnie by pasowało wszystko ,hihi tylko czemu tak daleko mieszkacie.Nigdy nie grałem w kręgle.wujekp pisze:Możesz wybrać wszystkie opcje, które Ci pasują
PS. właśnie "wygooglałam" Dario Bowling przy ulicy Jana Pawła II