Zawsze gdy jest "przejście" (+/- 1 stopień) przez +3 st.C odzywa się ostrzeżenie. Czyli jak pomykamy i temperatura spadnie z 4 st. poniżej 3 st. pojawia się sygnał dźwiękowy. W przeciwnym kierunku (wzrost temp.) o ile dobrze pamiętam jest tak samo"Artur G." pisze:dokładnie jak mówi misiek, w kappie sa trzy x 3, tj. przy +3 o C - trzykrotny sygnał, przy +2 i +1 identycznie połączone z wyświetleniem komunikatu na info... dobrze pamietam? bo to było wiele miesięcy temu, w tym sezonie nie miałem jeszcze przyjemnosci... ale jest to sygnał dzwiekowy, trudno go nazwac piskiem...![]()
pozdrawiam Artur
kappa 2.0 96
wujekp pisze:Jeeeeeeeeeest!
Sezon się zaczął
Gawlick pisze:Ale na swój sposób jest to nawet sympatyczne![]()
Nie żadne płyny tylko trza kożuch z szafy wyjąćthorp_20 pisze:mam pytanko do doświadczonych użytkowaników Lancii Lybra od kilku dni po włożeniu rano kluczyka do stacyjki pojawia się sygnał dżwiękowy podójny po odpaleniu jeszcze raz i tyle bez żadnych kontrolek itp. przez cały dzień spokók chociaż dziś po wjeżdzie w zakret znowu się pojawił:P i nie wiem co to jakiś czujnik płynów???
Dzięki za info, że w miejscowości "Wypełnij to pole" zaczęła się już zimathorp_20 pisze:mam pytanko do doświadczonych użytkowaników Lancii Lybra od kilku dni po włożeniu rano kluczyka do stacyjki pojawia się sygnał dżwiękowy podójny po odpaleniu jeszcze raz i tyle bez żadnych kontrolek itp. przez cały dzień spokók chociaż dziś po wjeżdzie w zakret znowu się pojawił:P i nie wiem co to jakiś czujnik płynów???