Szyba czołowa DEDRA - HELP !!!
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
- bross400
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Szyba czołowa DEDRA - HELP !!!
Witam.
Wsiadając po pracy do swojej Dedry , patrzę - pająk na szybie=wymiana. Zarobiony jestem na maxa i tylko dzwonię po szklarzach a oni oferują mi szybę z wymianą od 500 do 680zł !posting.php?mode=post&f=14# Mieszkam w Tychach, dziennie jeżdżę tu i tam i ryzykuję że zabiorą mi dowód rej. Zanim wydam te 500zł może ktoś zna jakąś tańszą opcję i poleci mi warsztat tańszy i robiący wymiane od "od ręki"?
Pozdro.
Wsiadając po pracy do swojej Dedry , patrzę - pająk na szybie=wymiana. Zarobiony jestem na maxa i tylko dzwonię po szklarzach a oni oferują mi szybę z wymianą od 500 do 680zł !posting.php?mode=post&f=14# Mieszkam w Tychach, dziennie jeżdżę tu i tam i ryzykuję że zabiorą mi dowód rej. Zanim wydam te 500zł może ktoś zna jakąś tańszą opcję i poleci mi warsztat tańszy i robiący wymiane od "od ręki"?
Pozdro.
Re: Szyba czołowa DEDRA - HELP !!!
W Skawinie k. Krakowa : 300 szyba + 140 wymiana .
- piureczko
- Imię: GRZEGORZ
zajrzyj do warsztatu koło giełdy kwiatowej
ja swojego czasu wymieniałem w Mondeo
wymienili mi w ciągu 4 godzin i nawet wzięli mniej od tych z Mąkołowca
ja swojego czasu wymieniałem w Mondeo
wymienili mi w ciągu 4 godzin i nawet wzięli mniej od tych z Mąkołowca
- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
JAAN Tychy, chyba o tym piureczko mówisz. Faktycznie są dosyć tani i solidni.
p.s bross400 parkujesz często obok Balbiny
, czy dworca PKP (wieży ciśnień) 
p.s bross400 parkujesz często obok Balbiny

- bross400
Udało mi się załatwić wymianę szyby w mototechnice w sobotę (teren giełdy kwiatowej) . Zapłacę tam ok. 500zł. Najważniejsze że w weekend będę mógł pojechać gdzie chcę bez strachu że stracę dow.rej. Po naprawie napiszę ile konkretnie mnie skasowali i czy jestem zadowolony.
P.S
nie parkuję na Starych Tychach.Parkowałem kiedyś obok placu zabaw na os.Balbina ( dzieci testują ).
P.S
nie parkuję na Starych Tychach.Parkowałem kiedyś obok placu zabaw na os.Balbina ( dzieci testują ).
- bross400
W sobotę zawiozłem auto do Mototechniki w Tychach. Wymiana trwała od 8 do 10, zapłaciłem nie całe 500zł. W sumie o.k. Dodatkowa atrakcja to jazda autobusem... jakoś tak dziwnie.