Był może ktoś w tej knajpce co obiad ma być(tzn jakie tam są ceny, żeby mnie na mineralną tylko nie było stać

a może zamiast dancingu jakiś grill lub ognisko?
a i stawiam się ja + narzeczona + siostra narzeczonej
Moderator: wujekp
to nie o preferncje muzyczne tu chodziPAJĄK pisze: bez HD (inne preferencje muzyczne ;D)
Hulaj-Dusza, w odróżnieniu od innych tego typu lokali (np. Ultra-fioletu, Efektu motyla czy nawet 7 nieba) jest lokalem, gdzie można nie tylko potańczyć (co ważne naprawdę bawią się ludzie w bardzo różnym wieku), ale też posiedzieć i pogadać, a nawet coś zjeść.PAJĄK pisze:ja też bez noclegów i HD (inne preferencje muzyczne ;D)
Michał - brawomikaeltdi pisze:Dla zainteresowanych i tych którzy jeszcze się czają ....mamy załatwiony wjazd autami przed sam Pałac Biskupów 18.07 od godziny 11.00(impreza piknik rodzinny zaczyna sie od 12.00, ilość aut 10-15max )w miejscu reprezentacyjnym jak przystało dla Lancii przed głównym wejściem(które aktualnie jest zamknięte ze względu na remont) ale sam fakt że będzie można stanąć na środku wydaje mi się super,będzie wzmianka w prasie a co za tym idzie i reportaż ...warunek auta mają być umyte(ale to przecież oczywiste) Kierownik marketingu była by zachwycona gdyby pojawiło się auto z historią (parlamentarną)
zawsze można coś dobrać (auto do historii lub hstorię do auta) mile widziane wszelkie Lancie .
Muzeum Żeromskiego jest nieczynne (taką informację dostałem od p Anny Latos może chodziło o sobotę /)zapraszała nas za to na wystawę galerii obok muzeum podobno warto zajrzeć )
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich nie zdecydowanych.