Dobry Humor
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Odp: Dobry Humor
- Słuchaj stary , nie wiem co mam zrobić, tragedia...
- A co się stało?
- Mój kot wyciera doopę o dywan, ohyda!
- Jak to??
- No jeździ tyłkiem po podłodze, nie wiem już co mam robić, może ty byś coś poradził...
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym...
Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach...
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, fenomenalnie. Jak kocisko rozpędziło się w przedpokoju, to do lodówki już tylko oczy dojechały!!!
- A co się stało?
- Mój kot wyciera doopę o dywan, ohyda!
- Jak to??
- No jeździ tyłkiem po podłodze, nie wiem już co mam robić, może ty byś coś poradził...
- Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym...
Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach...
- No i jak? - pyta pomysłodawca.
- O człowieku, fenomenalnie. Jak kocisko rozpędziło się w przedpokoju, to do lodówki już tylko oczy dojechały!!!
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Dobry Humor
(bez urazy):
Co lepiej miec: alzheimera czy parkinsona
[...]
[...]
[...]
Parkinsona, co prawda podczas picia polowe rozlejesz, ale majac altzhaimera mozesz zapomniec, ze miales wypic...
Co lepiej miec: alzheimera czy parkinsona

[...]
[...]
[...]
Parkinsona, co prawda podczas picia polowe rozlejesz, ale majac altzhaimera mozesz zapomniec, ze miales wypic...
topcio1 pisze:miałeś w pracy zły dzień ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S2_KcT2o ... en-w-pracy[/youtube]
umarłem
Wybaczcie jak już było
nie czytałem wszystkich
monitor 5 generacji

7 cudów socjalizmu i kapitalizmu

monitor 5 generacji

7 cudów socjalizmu i kapitalizmu

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Re: Dobry Humor
W poczekalni u weterynarza siedza trzy psy.
- kolega w jakiej sprawie? pyta jamnika doberman.
- Była u nas wredna sąsiadka, ugryzłem ja w kostkę.... do uśpienia....
- A kolega?- Pytają owczarka
- No, ja niestety podobnie... dziecko mnie szarpało za ogon... nie wytrzymałem, capnąłem.... do uśpienia. A kolega doberman w jakiej sprawie?
- A dzisiaj rano, jak pan wyszedł do pracy, pani poszła do łazienki, wyszła goła, pachnąca i uklękła przed szafką, zeby coś z niej wyjąć... jak ją zobaczyłem- nie wytrzymałem....
-No i teraz do uśpienia?
-Nie, przyciąć pazurki....
- kolega w jakiej sprawie? pyta jamnika doberman.
- Była u nas wredna sąsiadka, ugryzłem ja w kostkę.... do uśpienia....
- A kolega?- Pytają owczarka
- No, ja niestety podobnie... dziecko mnie szarpało za ogon... nie wytrzymałem, capnąłem.... do uśpienia. A kolega doberman w jakiej sprawie?
- A dzisiaj rano, jak pan wyszedł do pracy, pani poszła do łazienki, wyszła goła, pachnąca i uklękła przed szafką, zeby coś z niej wyjąć... jak ją zobaczyłem- nie wytrzymałem....
-No i teraz do uśpienia?
-Nie, przyciąć pazurki....
Marcin! Z tej strony Cię nie znałem!
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ale ze strony dobermana czy jego Pani?

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

dobermana 

Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Zapraszam do sklepiku!
Zapraszam do sklepiku!
Kiedyś jak byłem jeszcze w liceum, opowiedziałem koleżance kawał. Nie był jakiś zbereźny ale w jakimś stopniu tak. Przez kilka dni sie nie odzywała do mnie i też usłyszałem te słowa: Z tej strony Cię nie znałamjakubg pisze:Marcin! Z tej strony Cię nie znałem!
- topcio
- topcio
praktyczne auto 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tpociu zabiłeś mnie tym.topcio1 pisze:
Cholera jakbym siebie zobaczył -też było PUK PUK i teraz panewka nie istnieje.
Dzwoni blondynka na policję:
- Dokonano kradzieży w moim aucie. Skradziono deskę rozdzielczą, kierownicę, pedał gazu, hamulec, radio itp.
Rozłączyła się. Za chwilę dzwoni:
- Przepraszam, zgłoszenie nieaktualne, usiadłam na tylne siedzenie.
- Dokonano kradzieży w moim aucie. Skradziono deskę rozdzielczą, kierownicę, pedał gazu, hamulec, radio itp.
Rozłączyła się. Za chwilę dzwoni:
- Przepraszam, zgłoszenie nieaktualne, usiadłam na tylne siedzenie.
BYŁA: Lancia Kappa 2.4,Lancia Kappa SW 2.4tds.
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)
JEST:Lancia Phedra 2.0 JTD,Lancia Delta 2.0 Turbo,Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Bliskość śmierci zawsze sprawia,że staramy się żyć lepiej...
Żoneczka-przemasa81:)