A, żeby było ciekawiej pod fotelem pasażera ani śladu takich kabli:D:D
poniżej poglądowe fotki

Dokladnie, po stronie pasazera tez musza byc, pewnie pod wykladzina sie schowaly.Dodam, że nie mam ani elektrycznych ani podgrzewanych foteli, czyżby to była instalacja te własnie udogodnienia.
tak muslalem bo po coż innego by były w takim razie zasdanawaim sie po co są powyciągane a jeden nawet jakoś przywiazany do fotela, może ktoś coś kiedys kombinował w jej wnetrzu... albo ja poskładali z trzech:D:DLukasz_TG pisze:Dokladnie, po stronie pasazera tez musza byc, pewnie pod wykladzina sie schowaly.Dodam, że nie mam ani elektrycznych ani podgrzewanych foteli, czyżby to była instalacja te własnie udogodnienia.
i dobrze zrobiłeś, że zdemontowałesArtas pisze:U mnie tez w tym miejscu idzie przewód z kostką, tyle że kabelki prowadzą do czujnika zapięcia psów.Kiedyś wykorzystałem kostkę i zrobiłem sobie podświetlenie podłogi na diodachale po jakimś czasie stwierdziłem ze to siara i zdemontowałem
A Tobie kulej świeci się kontrolka pasów jak masz nie zapięte? Jak nie to na pewno od tego.Artas pisze:U mnie tez w tym miejscu idzie przewód z kostką, tyle że kabelki prowadzą do czujnika zapięcia psów.
kiedyś się swieciła ale ostatnio jakoś przestała, to może to to i się odłączyło. Ide zobaczemichal1045 pisze:A Tobie kulej świeci się kontrolka pasów jak masz nie zapięte? Jak nie to na pewno od tego.Artas pisze:U mnie tez w tym miejscu idzie przewód z kostką, tyle że kabelki prowadzą do czujnika zapięcia psów.
Jeden przewód to air-bag a drugi to kontrolka pasów.kulej11 pisze:Dzisiaj czyszcząc theme zajrzałem pod fotel kierowcy a tam przed moimi oczami ukazały się dwie wiązki kabli czarna i żółta ta żółta zdaje się jak by była podłączona do fotela jakoś, a czarna porostu sobie leżała, trochę mnie to zaintrygowało i tak się zastanawiam do czego mogą być te kable. Dodam, że nie mam ani elektrycznych ani podgrzewanych foteli, czyżby to była instalacja te własnie udogodnienia.
A, żeby było ciekawiej pod fotelem pasażera ani śladu takich kabli:D:D
poniżej poglądowe fotki
Fotel posiada(powinien posiadać) zapewne czujnik informujący, że ktoś siedzi na tym fotelu.kulej11 pisze:Air bag - ale skad tu air bek przecież jedyna poduszka jest w kierownicy