Spocik 13.12.09

Grupa Łódzkie

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ

Awatar użytkownika
SEBAkappa
Przedstawiciel Regionalny

Spocik 13.12.09

Post autor: SEBAkappa » 25 lis 2009, 13:45

I znów planowany jest spocik,jako,że miało być cyklicznie,więc 13.12 z tym,że jeszcze nie zostało ustalone miejsce ale rozmawiam z kolegami z LK i jeżeli będzie cosik postanowione,to dam Wam znać,chyba,że ktoś ma jakiś pomysł,to zapraszam do dyskusji :D
Oczywiści miejsce spotkania to Łódź :) uzgodnić należy tylko miejsce.
Lancia Kappa Coupe 2.0 16V Turbo : yesyes :

erbeka
Dopiero zaczyna na naszym forum

Odp: Spocik 13.12.09

Post autor: erbeka » 26 lis 2009, 9:51

Jako świeży na forum, postaram się zajrzeć z moją drugą, piękniejszą połówką i zapoznać z kolegami z Centrum :)

Awatar użytkownika
paweleczek007
Imię: Paweł

Post autor: paweleczek007 » 27 lis 2009, 17:21

Mam nadzieje że mi też uda się dotrzeć jeśli tylko spot dojdzie do skutku. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SEBAkappa

Post autor: SEBAkappa » 02 gru 2009, 10:45

No niestety ja już wiem ,że nie uda mi się pojawić na spociku tym razem ale poinformuje Was jak już miejsce będzie ustalone i godzinka,więc czytajcie i czekajcie na info :D

Awatar użytkownika
SEBAkappa

Post autor: SEBAkappa » 09 gru 2009, 16:24

Z racji małego zainteresowania terminem spotu,postanowiliśmy jeżeli to będzie możliwe spotkać sie tak jakoś przed świętami,a zobaczymy czy w ogóle w tym roku nam sie uda jeszcze raz zobaczyć :D Czekam na propozycje miejsca i terminu,a tak w ogóle,to łodzianie ożywcie troszkę to nasze regionalne forum,bo czuje sie jakbym tylka ja tu zagladał:-(

erbeka

Post autor: erbeka » 11 gru 2009, 10:27

Spoko, ja też zaglądam - ale ja tu jestem nowy :). Ale faktycznie w porównaniu z innymi grupami, w "centrum" świeci pustkami..

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 11 gru 2009, 10:46

Co fakt, to fakt, Łodzianie - Centrum nie należy do najbardziej dynamicznych regionów.
Zastanawiam się nad przyczynami:
- mało Lancisti?
- brak aktywnego lidera?
- tacy zapracowani ludzie?
- jakiś inny powód?

Spróbujcie się zastanowić nad tym Łodzianie, bo warto byłoby ten stan zmienić.
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
SEBAkappa

Post autor: SEBAkappa » 11 gru 2009, 19:07

wcale mało Lancii nie pomyka po Łodzi,podejrzewam,że problem tkwi w tym,iż w Łodzi powstał drugi konkurencyjny klub Lancii ale jak dla mnie nie powinno to być problemem,bo można popierać jeden jak i drugi klub,a najważniejsze,to przecież promować Lucynki i nasz region :D Może pomogło by jakieś ogólnopolskie spotkanko właśnie w Łodzi z tym,że chyba byłby to jedno dniowy spocik,bo u nas brakuje pięknych widoków czy tez wspaniałych jezior :| aby się zatrzymać na w/end i zwiedzać zabytki i naturę.

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 12 gru 2009, 22:16

Eee tam drugi konkurencyjny, bzdury...
1. W Wielkopolsce potrafią olać idiotyczne, nieżyciowe podziały i spotykać się w przyjaźni, a Wy mielibyście być gorsi?
2. Ten drugi konkurencyjny też w Łodzi dychawiczny, bo też chętnych do spotu nie znalazł, niestety...
3. Nie ma co się oglądać na innych, trzeba robić swoje. Seba - pomysł żeby coś zorganizować jest dobry (tylko pod warunkiem, że zostanie zrealizowany ;) ), a miejsc macie też sporo malowniczych - choćby Sulejów.
Seba - jak na wiosnę zorganizujesz jakiegoś grilla w Sulejowie nad Zalewem, to nie wiem jak inni, ale ja z pewnością przyjadę! To już nas jest dwóch, a będzie więcej. : ok2 :
Tylu u Was aktywnych Lancisti, prócz Ciebie Pawcio1, Egon, kabar, bassman, oswald, FXX, marcoos_bpik, Pepto, Gepard, Bonk, by wymienić tylko tych z największym dorobkiem postowym, a poza tym sporo "młodej krwi". W sumie ponad setka osób. Nie ma co się zasłaniać konkurencją, trzeba zakasać rękawy i coś zorganizować, Panowie :D
W razie czego służę pomocą, zresztą tak jak wszyscy administratorzy forum.
Ale chęć musi być po Waszej stronie.
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Gepard
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Gepard » 13 gru 2009, 2:33

Dobry pomysł. Ja też myślałem o spocie, chociazby jednodniowym, w okolicach Zalewu Sulejowskiego (chociaz woda jest w nim paskudna). Blisko z Łodzi, Tomaszowa, Bełchatowa, Piotrkowa - czyli całe centrum mogłoby dojechać. Z Warszawy też dobry dojazd "gierkówką". Trzeba tylko poczekac do wiosny, jak się ociepli.
Ojciec michala1045.

- Kappa SW 2.4 TDS 1997 - moja była
- Y 1.2 16V 1997 - była żony.
- Lancia Phedra 2,0 jtd 2004 - była
Aktualnie na stanie
- Y 1,2 8v 2001 Marie Claire - żony
- Citroen BX 19 TRI, 1989
- MZ ES 250 1965 - mój rocznik :D
- Dodge Grand Caravan 3,3 2007

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Łódzkie :::”