Masz foto, pozycyjne, pozycyjne i mijania, pozycyjne mijania i długieMariusz91 pisze:no właśnie nie. Drogowe (długie) zapalają się tam gdzie wskazałem
Tak jest to są dodatkowe długie światłaMariusz91 pisze:Zwracam honorKumpel mnie źle poinformował, a ja nie sprawdziłem wczesnej... twierdził ze sie nie włączały, a włączają się razem z długimi. Ale trochę się pogubiłem, ponieważ mówisz ze włączają sie razem z długimi, więc wnioskuje ze nie są to długie tylko jeszcze jakieś dodatkowe ?
No więc Twoja Thema ma dodatkowe długieKolego chyba wiem co pisze, długie swoja droga a te zapalają się dodatkowo z długimi.
Nie moja Thema tylko wszystkie tak mają, miałem 3 sztuki i zawsze tak było.Mariusz91 pisze:Kolega widzę ma poczucie humoru... ehhh, drobnostka ze doświetlanie zakrętów przez długie kolega sam wymyślił
No więc Twoja Thema ma dodatkowe długieKolego chyba wiem co pisze, długie swoja droga a te zapalają się dodatkowo z długimi.
Moja Thema też tak ma jak w Argenty wozach.argenta67 pisze:Nie moja Thema tylko wszystkie tak mają, miałem 3 sztuki i zawsze tak było.Mariusz91 pisze:Kolega widzę ma poczucie humoru... ehhh, drobnostka ze doświetlanie zakrętów przez długie kolega sam wymyślił
I pogodził wszystkichbogdan pisze:To są "długie" drogowe.