[ Relacje ] Morsko 2009 - Zlot ogolnopolski
Moderator: wujekp
Odp: [ Relacje ] Morsko 2009 - Zlot ogolnopolski

Lancia k 2.0 20VT '99, VW Transporter T3 '81, Yamaha Thunderace '00
Gratuluję organizatorom i zazdroszczę wszystkim którzy tam byli!!! Nas niestety nie było,kilka dni wcześniej wypadek i niestety zamiast zlotu same zmartwienia! 

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
Irek - wydaje mi się, że zrobiłem wszystko jak trzeba - sprawdź jako moderator, czemu to nie działa ( u mnie po 3 różnymi przeglądarkami zdjęcia widać - wydaje mi się, że są podlinkowane zgodnie ze sztuką/zasadami).Taz pisze:No niestety Sebastian zdjęcia nie działają. Na twoim kompie pewnie działają, bo już je gdzieś otwierałeś. Najlepiej wrzuć ja jako załączniki na forum i tam jest taka opcja, żeby wyświetlały się w poście a nie pod nim - będziesz mógł je wkomponować w dowolne miejsce.
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
Przeglądnąłem juz wszystko i strasznie żałuje że mnie nie było w sobote...
Przyjechałem w niedziele ale dosłownie na chwilke, udało mi się spotkać pare osób i zamienić kilka zdań. Następnym razem postaram się być na całym zlocie...
Nawet udało mi się pstryknąć kilka fotek żeby nie było
ale to już gdzie indziej
Pozdrawiam
Miro
Przyjechałem w niedziele ale dosłownie na chwilke, udało mi się spotkać pare osób i zamienić kilka zdań. Następnym razem postaram się być na całym zlocie...
Nawet udało mi się pstryknąć kilka fotek żeby nie było

Pozdrawiam
Miro
Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Żałuję że przez podział nie udało mi się w pełni uczestniczyć w Morsku (w drugim zlocie zresztą też), ale i tak ciesze się że do was dotarłem 

To nie przeszkadza. Jak już bym musiał wybierać to wolałbym przegrywać z piękniejszą połową TomzikówNat pisze: Wujku- to nic nie da - żona równie bojowo i skutecznie zaprezentowała się w konkursach![]()
![]()

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Serdeczne dzieki dla organizatorów za zorganizowanie tak fenomenalnego zlotu.
Wprawdzie byłem tylko w sobotę ale atmosfera jaka w tm dniu panowała byłw fantastyczna.

Wprawdzie byłem tylko w sobotę ale atmosfera jaka w tm dniu panowała byłw fantastyczna.

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Tak przeglądam fotki i jednak była Flaminia..
A ja jej nie widziałem
Kiedy ją przywieziono na parking? Czyżby w trakcie piłkarzyków?
A ja jej nie widziałem

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Sebastian pisze:Irek - wydaje mi się, że zrobiłem wszystko jak trzeba - sprawdź jako moderator, czemu to nie działa ( u mnie po 3 różnymi przeglądarkami zdjęcia widać - wydaje mi się, że są podlinkowane zgodnie ze sztuką/zasadami).Taz pisze:No niestety Sebastian zdjęcia nie działają. Na twoim kompie pewnie działają, bo już je gdzieś otwierałeś. Najlepiej wrzuć ja jako załączniki na forum i tam jest taka opcja, żeby wyświetlały się w poście a nie pod nim - będziesz mógł je wkomponować w dowolne miejsce.
już poprawiłem

I jeszcze podziękowania dla Dudi, że w piątek odprowadził mnie pod domek bo co jak co ale ja nie lubie ciemności a droga była daleka 

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to była jeszcze przed piłkarzykami. Więc musiałeś się gdzieś zawieruszyćTomzik pisze:Tak przeglądam fotki i jednak była Flaminia..
A ja jej nie widziałem![]()
![]()

Flaminia... no ja niestety przez swoją prace tylko się z maleńką minąłem na drodze dojazdowej pocieszam się tylko faktem że za rok też jest zjazd i może będę miał przyjemność pyknąć kilka fotek.
Lancia k 2.0 20VT '99, VW Transporter T3 '81, Yamaha Thunderace '00
a teraz oficjalne podziekowania dla wszystkich obecnych za to że byli
i w ogóle same naj .............
a teraz garstka fotek do ściągnięcia
_
_

a teraz garstka fotek do ściągnięcia

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
A ja dodam że właśnie uruchomiłem newsa na głównej www:
Wisiała od wczoraj późnego wieczora jako ukryta, dziś dokończyłem
Wisiała od wczoraj późnego wieczora jako ukryta, dziś dokończyłem

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
- maciek_czer
- Forumowicz/ka
Dziękuje wszystkim!!!!! Byłem naprawde mile zaskoczony atmosferą... Ciesze się także z wygranej, ale to wielka zasługa Romlena i Prezesjm, bo zaciągneli mnie prawie na siłe na konkurs