Kappa - listwy na drzwi...opinie
Kappa - listwy na drzwi...opinie
Panowie, co prawda znalazłem taki temat na forum, ale chciałbym go odświeżyć.
Jak Waszym zdaniem prezentuje się Kappa z listwami na drzwiach. W sumie jestem przeciwnikiem zmian dokonywanych poza fabryką, ale obijanie drzwiami innych samochodów mojej niuni doprowadza mnie do szału. I może się to skończyć obiciem innego kierowcy.
Jak Waszym zdaniem prezentuje się Kappa z listwami na drzwiach. W sumie jestem przeciwnikiem zmian dokonywanych poza fabryką, ale obijanie drzwiami innych samochodów mojej niuni doprowadza mnie do szału. I może się to skończyć obiciem innego kierowcy.
Odp: Kappa listwy na drzwi...opinie
takie listwy montowała równiez fabrykaJano pisze:Panowie, co prawda znalazłem taki temat na forum, ale chciałbym go odświeżyć.

mnie się nie podobają...

Miałem takowe, tzn ona miała
, i będąc u lakiernika, postanowiłem,
zdejmujemy, efekt super, obijanie mniejsze, za to sam obiłem i to owszem

zdejmujemy, efekt super, obijanie mniejsze, za to sam obiłem i to owszem

Dzięki za odpowiedzi....nie zakładam.
Odrazu można wyczytać z jej spojrzenia, że została skrzywdzona! te ranty... matko

| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |
-
- Forumowicz/ka
listwa jak listwa. W jednych samochodach wyglada lapiej w innych gorzej ale te ranty tu to masakra
Pasuje do tła zdjęcia.....szkoda samochodu. Jeżeli już, myślałem o czarnych listwach z AR
Moim zdaniem wygląda ok. Pasuje do listew na zderzakach.
Moja też ma fabryczne - mnie pasuje i kilka razy uchroniła drzwi przed obiciem.
- bialy-murzyn
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
mam identiko jak vega
a ze zderzakow da sie sciagnac te gumy ?
a ze zderzakow da sie sciagnac te gumy ?
to jest lakier ,a nie guma . Ja się zdecydowałem i szukam fajnych listew.