Nuova Delta - 2.0 benzyna uszkodzony komputer
- Xploid
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Nuova Delta - 2.0 benzyna uszkodzony komputer
Witam,
Awarii uległ mi komputer w mojej delcie 2.0 o symbolu IAW 4Q5. Czy ktoś może wie czy istnieje jakis inny zamiennik tego komputera np o innym symbolu a będzie to samo?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
Krzysiek
Awarii uległ mi komputer w mojej delcie 2.0 o symbolu IAW 4Q5. Czy ktoś może wie czy istnieje jakis inny zamiennik tego komputera np o innym symbolu a będzie to samo?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
Krzysiek
-
- Klubowicz
- Imię: mgOmichGD
- Kontakt:
- Xploid
Komputer IAW 4Q5
nie mam pojecia. jakis przekaźnik walnął w nim i coś jeszcze. czesci do niego kosztują około 300zł wiec wole kupić uzywke całą.
-
- Klubowicz
- Kontakt:
Komputer IAW 4Q5
Tma nie ma przekaźników - jak masz taki kłopot wyślij go do mnie i jeżeli faktycznie jest uszkodzony to na 99% jestem w stanie go naprawić."Xploid" pisze:nie mam pojecia. jakis przekaźnik walnął w nim i coś jeszcze. czesci do niego kosztują około 300zł wiec wole kupić uzywke całą.
- Xploid
Komputer IAW 4Q5
mami nfo od swojego elektryka. poszedł jakis stabilizator. obecnie zamówili jakis polski zamiennik duzo tańszy takze czekam. jak nie dadzą rady wyśle go do Ciebie.
Komputer IAW 4Q5
A ja mam tez uszkodzony jeden kompik , lancia1969 myslisz ,ze dalbys rade cos z nim zrobic ?"lancia1969" pisze:Tma nie ma przekaźników - jak masz taki kłopot wyślij go do mnie i jeżeli faktycznie jest uszkodzony to na 99% jestem w stanie go naprawić."Xploid" pisze:nie mam pojecia. jakis przekaźnik walnął w nim i coś jeszcze. czesci do niego kosztują około 300zł wiec wole kupić uzywke całą.

-
- Klubowicz
- Kontakt:
Komputer IAW 4Q5
Nie ma rzeczy niemozliwych - wpadnij to go obadamy."DeviLL" pisze:A ja mam tez uszkodzony jeden kompik , lancia1969 myslisz ,ze dalbys rade cos z nim zrobic ?"lancia1969" pisze:Tma nie ma przekaźników - jak masz taki kłopot wyślij go do mnie i jeżeli faktycznie jest uszkodzony to na 99% jestem w stanie go naprawić."Xploid" pisze:nie mam pojecia. jakis przekaźnik walnął w nim i coś jeszcze. czesci do niego kosztują około 300zł wiec wole kupić uzywke całą.W sumie nie wiem czemu padl