30.01 - 1.02.2009 Mazowsze
Moderator: wujekp
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Jeśli tony jest strażnikiem banera,to ja podczaszym.Klubowe szkło przybędzie
-
- Klubowicz
Arku.Ponieważ ja przybywam dopiero w sobotę(co jest związane z niedawną przeprowadzką do domku ogrzewanego piecem kaflowym,którego żona nie umie obsłużyć i nie mogę rodzinki na dłużej zostawić bez mojej opieki)to czy dostarczyć banner Tobie wcześniej?Mogę podrzucić do Tesco.
Druga sprawa.Gdyby była taka potrzeba chętnie na sobotę dowiozę co było by potrzebne jeszcze(grilla niestety nie posiadam)....więc czekam za ew listę zapotrzebowania...
Pzdr. all....
Druga sprawa.Gdyby była taka potrzeba chętnie na sobotę dowiozę co było by potrzebne jeszcze(grilla niestety nie posiadam)....więc czekam za ew listę zapotrzebowania...
Pzdr. all....
mam grill a la Tesco - mogę przywieźć w sobotę rano albo przekażę komuś wcześniej na mieście ...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
To ja chętnie przygarnę grilla i banner. Adres i godziny otwarcia w odnośniku na temat breloczków. Co będzie potrzeba - napiszę.
Na piątek 1 grill wystarczy, ale co do soboty - raczej 2, będzie nas ok. 40 osób w kulminacyjnym momencie
Na piątek 1 grill wystarczy, ale co do soboty - raczej 2, będzie nas ok. 40 osób w kulminacyjnym momencie

Drugi grill jest już w bagażniku, czeka na otwarcie sezonu 

Fiat Linea 1.4 + Niewiadów N126E
Z tym może być kłopot, 31.1. mam ostatni egzamin i mogę być tylko w piątek wieczorem i w sobotę po południu 

Fiat Linea 1.4 + Niewiadów N126E
Pytanie z typu tych zasadniczych. Czy współrzędne geograficzne z mapy na pierwszej stronie postu, odnoszące się do miejsca noclegu są prawidłowe i potwierdzone, jako hotel czy jako miejscowość, proszę o jakieś szczegóły.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Tu są szczegóły. Skręcamy na Zaborówek 100m w stronę Warszawy od charakterystycznego mostu: pół-metalowego z łukiem i pół-normalnego. Dalej po strzałkach do końca drogi (białe tabliczki na IHAR - Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin). Ja cały czas będę pod telefonem - pomogę.
Mapa Google ze współrzędnymi.
Przypominam: to ostatnie dni na dokonanie rezerwacji spania i posiłków.
Mapa Google ze współrzędnymi.
Przypominam: to ostatnie dni na dokonanie rezerwacji spania i posiłków.
Oki. Żonka przekabacona . Jutro rezerwujem. 2+2 ( córeczki kochane , najdroższe 6lat i 8 lat , lancistki że hej ) Już sie nie moge doczekac co by Was poznać Lancisti . Kierowcy na sobotę jak znalazł , alkomat z walizki pewnie pokaze po integracji 2koma2 promile a niech że
Służę pomocą w temacie PAPU .
P.S. Żona upomina - " żadnych wygłupów '" i że bym się nie denerwowała z pijaństwem , bo wiesz jaki jesteś -nie znasz umiaru
Rum , Pepsi i Cytryna robi swoje
) zwłaszcza w czwartek .

P.S. Żona upomina - " żadnych wygłupów '" i że bym się nie denerwowała z pijaństwem , bo wiesz jaki jesteś -nie znasz umiaru

Rum , Pepsi i Cytryna robi swoje

-
- Klubowicz
a ja tak się zastanawiam czy mnie zarezerwowali bo nie dostałem potwierdzenia maila od ośrodka.Chyba trzeba zadzwonić.
Rezerwowałem telefonicznie, jednak odniosłem wrażenie że kobita jakaś taka nie kumata była , więc w przyszłym tygodniu zadzwonię czy jest ślad"tony" pisze:a ja tak się zastanawiam czy mnie zarezerwowali bo nie dostałem potwierdzenia maila od ośrodka.Chyba trzeba zadzwonić.

Tony ja w mailu poprosiłem o potwierdzenie rezerwacji mailowo."tony" pisze:a ja tak się zastanawiam czy mnie zarezerwowali bo nie dostałem potwierdzenia maila od ośrodka.Chyba trzeba zadzwonić.
Maile trafiają do Kierownika na komputer. Nie potwierdzają.
Telefon stoi na recepcji.
Rezerwacje są ustalane wspólnie przez obydwa czynniki, ale umowa była, że rezerwujemy mailowo.
Zadzwonić i sprawdzić nie zawadzi; szefa do 22. nie ma. Pozostaje telefon.
P.S. Bufi, oczywiście ogolisz się przed zlotem?
Telefon stoi na recepcji.
Rezerwacje są ustalane wspólnie przez obydwa czynniki, ale umowa była, że rezerwujemy mailowo.
Zadzwonić i sprawdzić nie zawadzi; szefa do 22. nie ma. Pozostaje telefon.
P.S. Bufi, oczywiście ogolisz się przed zlotem?

Klepnąłem wczoraj kiełbasę i kaszankę !
Załatwione !
Bedzie tez gratisik niespodzianka !

Załatwione !

Mareczku jak będzie też smalec , to się sprężę ponad wszystko"marco" pisze:Klepnąłem wczoraj kiełbasę i kaszankę !![]()
Załatwione !

Pozdrawiam - Marian