Mam trochę inny problem,ale proszę o wyrozumiałość.

pozdrawiam
hahaaaa.. niech każdy to zinterpretuje jak chce"pawcio1" pisze: ...ale oczywiście to był żart i nie chciałem Cie urazić!?
To masz walnięte samopoziomowanie czujnik jest w tylnym zawieszeniu"waldi-1" pisze:mam xenon, niee nie golf tylko mitsubishi galant, golfów nielubie tylko podoba mi sie z nich to własnie podsietlanie
Ja się ostatnio bawiłem w rozbieranie.Jest trochę dłubaniny bo ten klosz szklany jest położony na jakimś mocnym silikonie-ale dało radę"david_b" pisze:Cześć!
Mam trochę inny problem,ale proszę o wyrozumiałość.Przy wymianie żarówki (postojówki) zauważyłem,że cały odblask"chodzi".Pytanie-czy lampa jest rozbieralna?Czy to możliwe,że podczas kolizji odblask się odkleił?Lepiej to naprawić czy wymienić-jestem po wycenie szkody,tego akurat nie zauważyłem,bo lampa wygląda na nie ruszoną,czego nie powiem o błotniku i zderzaku.
pozdrawiam
Da się tylko roboty trochę jest i trzeba bardzo uważać. Jak mi pękł klosz i dałem do kumpla co klei plastiki, żeby zrobił z dwóch lamp jedną to właśnie przełożył szkło."david_b" pisze:Dzięki,jak da się rozebrać,to już dobrze.
pozdro