Kappa - polskie menu
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Kappa - polskie menu
witam , mam takie pytanie czy jest mozliwe wgranie polskiego menu do komputera pokładowego lanci kappy? mam błąd chyba a niewiem co to tam pisze, czy mozna tez zmienic jasnosc wyświetlacza? czy ten komp moze gadać?
Kappa - polskie menu
Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz korzystając z opcji szukaj, w szczególności tlumaczenia komunikatów.
I uzupełnij profil - to wymóg regulaminowy.
I uzupełnij profil - to wymóg regulaminowy.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Kappa - polskie menu
Uzupełnij profil o miejscowośc.
Komputer nie gada
Nie ma języka polskiego w menu, wgrać da się prwdopodobnie - tyle, że trzeba trzeba kogoś mieć (dpobrego elektronika-informatyka), który to zrobi.
Jest post przyklejony w "Pytania i porady techniczne" na temat tłumaczenia komunikatów - chyba z niemieckiego. link do postu
Komputer nie gada
Nie ma języka polskiego w menu, wgrać da się prwdopodobnie - tyle, że trzeba trzeba kogoś mieć (dpobrego elektronika-informatyka), który to zrobi.
Jest post przyklejony w "Pytania i porady techniczne" na temat tłumaczenia komunikatów - chyba z niemieckiego. link do postu
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power