Morsko
Moderator: wujekp
Morsko
Jeśli się uda plan jest takowy-w piątek należy uważać ze spożyciem. W sobotę przemieszczamy się na parę godzin do Paczóltowic. Tam mamy szkolenie na polu treningowym, być może inne atrakcje. Powrót Szlakiem Orlich Gniazd. Zapewne dojedzie więcej osób tylko na pola golfowe. Być moze połączymy pobyt z sesją zdjęciową dla pewnego magazynu.
Strang Delta 1,9td

Morsko
No nie wiem, czy pewien magazyn będzie na mnie stać..."strang" pisze:Być moze połączymy pobyt z sesją zdjęciową dla pewnego magazynu.
Morsko
Nie będzie-wszystkie pieniądze wydadzą na Marco."arkashka" pisze:No nie wiem, czy pewien magazyn będzie na mnie stać..."strang" pisze:Być moze połączymy pobyt z sesją zdjęciową dla pewnego magazynu.

Strang Delta 1,9td

Morsko
...no , to trzeba " przypierdzieć " z za oceanu"strang" pisze:Nie będzie-wszystkie pieniądze wydadzą na Marco."arkashka" pisze:No nie wiem, czy pewien magazyn będzie na mnie stać..."strang" pisze:Być moze połączymy pobyt z sesją zdjęciową dla pewnego magazynu.
- na ten zacny zlot !

Precyzyjną datę nabożeństwa poproszę .

NIE PIJĘ !
Morsko
1.Lancia 1969 + 2 os
2.Marmal+3
3.Watażka+Ola
4.Konrad+Sylwia
5.Maciej Ignys+Marco+1
6.Kappa96+?
7.Chasqui
8.Praptax
9.arkashka + 1os. + 2x0,5os.
10.kmicico
11.Kondzio+2
12.LENIN
13.sloneczna+5
14.tadzik128
Drodzy moi-zlot się sam nie zorganizuje. Napisałem że noclegi trzeba rezerwować indywidualnie i dobierać się do domków. W innym przypadku wiąże się to z dopłata ze strony zamawiającego, a ja po zeszłorocznych doświadczeniach drugi raz ryzyka nie podejmą. Jeśli chcecie zlotu to się zbierzcie do kupy.
2.Marmal+3
3.Watażka+Ola
4.Konrad+Sylwia
5.Maciej Ignys+Marco+1
6.Kappa96+?
7.Chasqui
8.Praptax
9.arkashka + 1os. + 2x0,5os.
10.kmicico
11.Kondzio+2
12.LENIN
13.sloneczna+5
14.tadzik128
Drodzy moi-zlot się sam nie zorganizuje. Napisałem że noclegi trzeba rezerwować indywidualnie i dobierać się do domków. W innym przypadku wiąże się to z dopłata ze strony zamawiającego, a ja po zeszłorocznych doświadczeniach drugi raz ryzyka nie podejmą. Jeśli chcecie zlotu to się zbierzcie do kupy.
Strang Delta 1,9td

Morsko
No dobrze Staszku - wiesz iż bez Ciebie - trudno byłoby cieszyć się szczęściem bo jesteś podstawą w sprawach organizacyjnych zupełnie niedocenianą w pewnych gremiach. Znasz Morsko i szczegóły organizacyjne.
Motywację masz w Lancii jak każdy z nas.
PS!
Niejednokrotnie widzieliśmy wysiłek , wkład wiedzy i pracę włożoną w rozwój LKP ze strony Stranga, musimy to docenić i uczynić przynajmniej częściową rekompensatę za poświęcony czas dla Staszka.
Praktycznie wszyscy Go znamy i doceniamy!
Chciałbym , by z mej inicjatywy dobrowolnie go docenić i dać mu kopa do działania, naprawdę na to zasługuje
Pozdrowionka od marmala
Motywację masz w Lancii jak każdy z nas.
PS!
Niejednokrotnie widzieliśmy wysiłek , wkład wiedzy i pracę włożoną w rozwój LKP ze strony Stranga, musimy to docenić i uczynić przynajmniej częściową rekompensatę za poświęcony czas dla Staszka.
Praktycznie wszyscy Go znamy i doceniamy!
Chciałbym , by z mej inicjatywy dobrowolnie go docenić i dać mu kopa do działania, naprawdę na to zasługuje

Pozdrowionka od marmala

Pozdrawiam - Marian
Morsko
Dzięki Stasiu ,"strang" pisze:1.Lancia 1969 + 2 os
...
5.Maciej Ignys+Marco+1
...
... Jeśli chcecie zlotu to się zbierzcie do kupy.
za przydział do abstynenckiej grupy różańcowej
mistrza yogaś ćitta vritti nirodhah z Leszna.

Rekonwalescencja na Twój koszt !

-
- Klubowicz
Morsko
Też się piszę na ten zlot.Tym razem bez rodzinki aby mi w rozrywce nie przeszkadzano i abym mógł w życiu klubowym pełniej uczestniczyć 
Będę miał wolne miejsca w autku,więc mogę kogoś zabrać.
Jak jest z miejscówkami?
Czy mam sam rezerwować(tylko nie wiem gdzie),wpłacać zaliczki itp.
W Morsku ponoć jest fajny zameczek,może da się tam zrobić małą sesję zdjęciową?

Będę miał wolne miejsca w autku,więc mogę kogoś zabrać.
Jak jest z miejscówkami?
Czy mam sam rezerwować(tylko nie wiem gdzie),wpłacać zaliczki itp.
W Morsku ponoć jest fajny zameczek,może da się tam zrobić małą sesję zdjęciową?
- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Morsko
Wstępnie wbijamy do was haka.Detale obgadamy w sielskiej.Może jeszcze Michał[sprawdzone, nie chrapie]"KKMisfire" pisze:Mamy zarezerwowany domek, i póki co jesteśmy tylko dwie osoby - a domek spokojnie pomieści 6 osób, jakby ktoś był zainteresowany to PW
Sylwia
Trzeba jako koło gospodyń wiejskich stawic czoła kólku różańcowamu Marco