LYBRA - zestaw głośnomówiący
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Witam panów
Mam jedno pytanko jestem od niedawna właścicielem LIBRY. Przy lusterku wstecznym jest wejście na wtyczkę prawdopodobnie do zestawu głośnomówiącego i że będę mógł sterować radiem przez głośniki jak mam to podłączyć i co kupić żeby to grało....
Jeżeli temat juz gdzieś taki jest to sorki za OT ale jestem nowy...
POZDROWIONKA
Mam jedno pytanko jestem od niedawna właścicielem LIBRY. Przy lusterku wstecznym jest wejście na wtyczkę prawdopodobnie do zestawu głośnomówiącego i że będę mógł sterować radiem przez głośniki jak mam to podłączyć i co kupić żeby to grało....
POZDROWIONKA
ta Lancia nazywa się L Y B R A
pozdrawiam.

| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |
-
Witam
A ty co profesor Miodek!!! Chodzi mi o temat który mnie interesuje......
Pozdrawiam
A ty co profesor Miodek!!! Chodzi mi o temat który mnie interesuje......
Pozdrawiam
trzeba było kupic lybre z tel i problem z głowy
a tak na serio to niestety nie wiem .... ale wydaje mi sie , że to nie to co myślisz.

Była lancia dedra 2,0tds ,Teraz lancia lybra 2,4 jtd
-
No niby tak ale tak ą już mam i tego nie zmienie (narazie) ale w instrukcji pisze że tak można tylko szkoda że tylko tyle pisze
sam nie wiem jak to zrobić dlatego pisze może ktoś już miał z tym doczynienia . No bo pocoś to wejście na wtyczkę tam jest przy tym lusterku????

nie miodek, ale jak na forumowicza LKP to trochę zbyt rażący błąd.. tak to się mogą pomylić Panie w ACMie jak przez przypadek się tam zabłądzi do serwisu 

| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

Re: LYBRA - zestaw głośnomówiący
ta wtyczka jest od systemu telepass- do nalicznia opłat na autostardach."majamal" pisze:Witam panów
POZDROWIONKA
jak nie masz radia z nawigacją to system głośnomówiący musisz sam sobie założyć.