Kappa - osuszacz klimy
Kappa - osuszacz klimy
witam wszystkich mam pytanie gdzie ucieka woda z osuszacza klimy w kappie ? chodzi mi ot w kturej czesci z przodu kolo chlodnic czy z tylu za sinikiem ? pozdrawiam
Kappa - osuszacz klimy
ja mam prawe przednie kolo 

BYŁA-- thema 2.0,, dedra 2000 turbo,,JEST kappa 2.4 LE
Kappa - osuszacz klimy
witaj mi cieknie cos na srodku za silnikiem make kropelki plynu ze zbiorniczka ni ubywa co to moze byc ?
Kappa - osuszacz klimy
moze ty masz tam wezyk,
BYŁA-- thema 2.0,, dedra 2000 turbo,,JEST kappa 2.4 LE
Kappa - osuszacz klimy
Żeby wejść w temat to mówicie o osuszaczu(to na lewo od wiatraka z oczkiem gdzie widać czynnik z przodu auta) czy o parowniku(czyli chłodnico/nagrzewnicy umieszczonej w nawiewie kolo filtra przeciwpyłkowego.)
Chętnie też zapytam o te plamy wody pozostawiane pod autem bo u mnie nic nie zostawało a klimatyzacja chodziła wydajnie i na długich trasach.
Chętnie też zapytam o te plamy wody pozostawiane pod autem bo u mnie nic nie zostawało a klimatyzacja chodziła wydajnie i na długich trasach.
Kappa - osuszacz klimy
witaj mi wode wylewa z tylu silnika /pod filtrem pylkowym w okolicy podszybia na dole to chyba jest ok ? klima chlodzi ok tylko nie wiedzialem z kad ta woda i sie przestraszylem ze mi poszla nagrzewnica dzieki za podpowiedz i pozdrawiam
Kappa - osuszacz klimy
Mi też właśnie w okolicach nagrzewnicy kapie (a raczej skrpla się), nie zawsze i nie wiem od czego to zależy.
Kappa - osuszacz klimy
witaj dzieki za odpowiedz ja juz doszlem leci woda z okolicy nagrzewnicy tam jest parownik skraplacz ilosc wody zalezy od wilgotnosci i roznicy temperatur pozdrawiam