Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
masz moje blogoslawienstwo ...."Aga" pisze:Mam prośbę, ponieważ znudziło mi się już pisanie, czekanie i proszenie Młodego (a jego komórka znów nie odpowiada), zamierzam złożyć doniesienie na policji o wyłudzeniu z dokumentacją, którą posiadam. Czy nie będziecie mieli nic przeciwko temu, że wykorzystam fragmenty tego wątku jako załączniki?
Pozdrawiam,
Aga
Ale przecież nie figuruje, bystrzacho"maciej_ignys" pisze:Jestem deczko za swiezym klubowiczem aby się rządzić, ale po całej tej chryi IMHO koleś nie powinien figurować jako klubowicz.
Howgh
Co za błąd panowie , po takiej historii....nie można odmawiać żadnych praw klubowych - dyć to Aleja Zasłużonych"Nat" pisze:Ale przecież nie figuruje, bystrzacho"maciej_ignys" pisze:Jestem deczko za swiezym klubowiczem aby się rządzić, ale po całej tej chryi IMHO koleś nie powinien figurować jako klubowicz.
Howgh
Z archiwum polskiej kryminalistyki-nieujęty przez 5530 wyświetleń."marmal" pisze:Co za błąd panowie , po takiej historii....nie można odmawiać żadnych praw klubowych - dyć to Aleja Zasłużonych"Nat" pisze:Ale przecież nie figuruje, bystrzacho"maciej_ignys" pisze:Jestem deczko za swiezym klubowiczem aby się rządzić, ale po całej tej chryi IMHO koleś nie powinien figurować jako klubowicz.
Howgh