Delty II Turbo (190KM)
Pytanie do użytkowników - jakie ona ma realnie przyspieszenie bo
to co piszą na wikipedii to jakaś bzdura (9,6 ?!?) To kappa 2.4 bez turbo
ma 8,5. A zatem ?
a ja polecam Deltę nie Kappę"Cossi86" pisze:Lepiej kappe turbo
Chcialbys sprobowac to mozesz sie jakos umowic z userem Mobil'em. On chyba teraz sprzedaje swoje żółte cacko."Ubiq" pisze:A ja bym chciał spróbować DelteZawsze mi się podobała !
A do tego 190KM... da się to jeszcze zwiększyć jakimiś prostymi zabiegami ?
Ja nie mówię że Delta jest bee bo stylistyka auta bardzo mi się podoba, nawet zaryzykował bym stwierdzenie że jest ładniejsza od kappy"trigojunior" pisze:a ja polecam Deltę nie Kappę"Cossi86" pisze:Lepiej kappe turbo![]()
Delta to też bardzo fajny samochód ale wszyscy się uparli na Kappę...
"dobrze gada, dać mu wódki""Cossi86" pisze:Ja nie mówię że Delta jest bee bo stylistyka auta bardzo mi się podoba, nawet zaryzykował bym stwierdzenie że jest ładniejsza od kappyze względu na swoją sportową sylwetkę. Ale zależy kto co lubi.
Kappa turbo to raczej limuzyna z mocny napędem, a delta turbo to raczej taka wyścigówka
eee tam"Marcin_D" pisze:bo Kappa za duża i za poważna na powiarowanie.
O dokładnie ! Zgadzam się !"Marcin_D" pisze:Ja myślałem o takiej Delcie jako drugim autku w rodzinie (w sumie było by trzecie, ale wtedy bym Uniaka sprzedał).
Bo jako pierwsze to jest dla mnie za mała.
A właśnie mi się marzy takie małe ścigadełko do pojeżdzenia sobie (powariowania) bo Kappa za duża i za poważna na powiarowanie.
Według mnie nie eeee tam<"Cossi86" pisze:eee tam"Marcin_D" pisze:bo Kappa za duża i za poważna na powiarowanie.