Potwierdzam"lemaxx" pisze: bardzo zapraszamy ,Litwa mala jest ale ladna,jest co obejzec
przyjezdzajcie cala rodzina

Moderator: wujekp
Potwierdzam"lemaxx" pisze: bardzo zapraszamy ,Litwa mala jest ale ladna,jest co obejzec
przyjezdzajcie cala rodzina
...pojawiają się podobnie jak myszki /białe/ ,"Watazka" pisze:I ja dodam pytanie do Marko.Bo mi ta widziana przez Macieja zardzewiała tabliczka trochę obaw robi.Jechac becią [bo niska],czy dederka? na jakim puLapie te renifery zasuwają?
Niestety Marku , ta pani nazywa sie Natasza i juz zapadla na Staszka"marco" pisze:...zajefajne !![]()
...Leszek , podaj prosimy jakiś program i bliższe dane dotyczące połozenia i samego miejsca zlotu.
BTW .
...w którym domu , będzie ta Pani ?![]()
http://img123.imageshack.us/img123/6752 ... a7cjw9.jpg[/img]
Dziekuję .
... obyś wora w Ozonie przez 5 dni, moczyć nie musiał !"Watazka" pisze:Jak miało by nie byc-jadę.Najwyżej tez sie obudzę po 5 dniach w jakimś garażu.A te panie na zdjęciach?
Trzeba jechac,odwet wziąśc za Jagiełłę co nam naszą kobitę zbałamucił.
A i ziemi odzyskanej wór mogę podwiezc.
dla opanowania wyspy juz ochladzamy bron Ozonowa"Watazka" pisze:No to ciśnienie jeszcze wzrosło.Rozumiem że opanowujemy wyspę,most wywalamy w powietrze i balujemy dokąd się ozon nie skonczy.Sqadra Kołobrzeg na bank[choc jak popatrzec to z 9 setek km będzie]Jakieś przedpłaty?Rezerwacje?
Więcej info!
Hahaha normalnie z krzesła spadłem"marco" pisze:... obyś wora w Ozonie przez 5 dni, moczyć nie musiał !![]()
Staszek - ten , to ma klawe życie ...
- Rasputin - czy , co ???
Leszku my przyjedziemy tylko na sobote i niedziele, proszę o rezerwacje na jedna noc."lemaxx" pisze:dla opanowania wyspy juz ochladzamy bron Ozonowa![]()
Domki juz zarezerwowane ,przedoplaty nietrzeba ale robimy liste chetnych :
Marco
Strang
Kondziu+ Marta
Watazka
Litewska broń masowego rażenia,fala uderzeniowa podobno zwala jak tsunami."Fugaz" pisze:A co to ozon?
z gazem bez problemu ,duzo mamy tego"Watazka" pisze:sqadra kołobrzeg startuje w czwartek na noc.przewidywany przyjazd piątek wieczór.Skład:dederka Watażka+żonex zostajeny do niedzieli.Jakiś awaryjny nr tel by się przydał.Jak z tankowaniem gazu u was?[soory niebyłem to niewiem]
Maciej