Ściganie Młodego
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Ściganie Młodego
Ponieważ, zaczęłam temat to czuję się w obowiązku dodać aktualne wiadomości. Napisałam do Maćka sms'a (19 maja) w odpowiedzi otrzymałam zapewnienie, że do końca tygodnia będzie miał pieniądze i się ze mną rozliczy. Na razie czekam, w końcu nic innego mi nie pozostało. Dobrze, że się odezwał i mam nadzieję, że uda się całą sprawę w końcu zamknąć pozytywnie.
Pozdrawiam,
Aga
Pozdrawiam,
Aga
Aga i Księżniczka
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ściganie Młodego
o jejku, ile to juz trwa.... szkoda słów i postów na ten temat, ale niestety takie sprawy powinny być poruszane... ręce opadają 

pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Ściganie Młodego
Kto się pobawi fotoshopem?
http://www.impawards.com/1993/posters/fugitive.jpg[/img]
http://www.mugshots.com/IMAGES/P__the-fugitive.jpg[/img]

http://www.impawards.com/1993/posters/fugitive.jpg[/img]
http://www.mugshots.com/IMAGES/P__the-fugitive.jpg[/img]
Strang Delta 1,9td

Ściganie Młodego
Do końca tygodnia, hmm... i jak rozliczył się ??"Aga" pisze:... w odpowiedzi otrzymałam zapewnienie, że do końca tygodnia będzie miał pieniądze i się ze mną rozliczy...
Pozdrawiam Pablo
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Może chodziło o Wielki Tydzień?"Pablo" pisze:Do końca tygodnia, hmm... i jak rozliczył się ??"Aga" pisze:... w odpowiedzi otrzymałam zapewnienie, że do końca tygodnia będzie miał pieniądze i się ze mną rozliczy...
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Ściganie Młodego
Mi tam podchodzi termin tzw. ruski miesiąc niż jakikolwiek tydzień..."Nat" pisze:Może chodziło o Wielki Tydzień?"Pablo" pisze:Do końca tygodnia, hmm... i jak rozliczył się ??"Aga" pisze:... w odpowiedzi otrzymałam zapewnienie, że do końca tygodnia będzie miał pieniądze i się ze mną rozliczy...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Ściganie Młodego
tydzień ma siedem dni ... poszukiwany kolega "prawdopodobnie wyjechał na daleką północ", a tam dzień i noc są baaardzoooo długie ....
była - Lybra SW 2.4 JTD
jest - Scenic II 1.9 dCi
Zapraszam na stronkę mojej połowicy
Praca bez doświadczenia. Zarabiaj lub oszczędzaj
jest - Scenic II 1.9 dCi
Zapraszam na stronkę mojej połowicy

Praca bez doświadczenia. Zarabiaj lub oszczędzaj
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Ruski miesiąc to on powinien popamiętać!
Pozdrawiam
Nat
Nat

- Watazka
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Maciej
Ściganie Młodego
Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.
Ściganie Młodego
Racja, lecz gdy nic nie pisze i mówi, to takie tematy mają jeden kierunek"Watazka" pisze:Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.

Dlatego uprasza się poszukiwanego o przedstawienia tematu poszkodowanej-nym na priw. nikt głowy nie urwie /nie czytałem całego tematu/, a smród odleci

Z identycznym tematem spotkałem się na innym forum.....czy to średnia arytmetyczna nakazuje wziąć i nie oddać?

pozdro

LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Nareszcie głos rozsądku. Trzeba chłopakowi pożyczyc pieniędzy na spłatę. I przeprosić za narobienie kłopotu."Watazka" pisze:Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.

Pozdrawiam
Nat
Nat

Ściganie Młodego
...było pytanie o ewentualna pomoc."Watazka" pisze:Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.
Młody nie skorzystał z pomocnych dłoni .
Teraz - bez przedawnienia ,
należy zaaplikować doodbytniczo lewatywę
z domieszką gwożdzi !

Ściganie Młodego
Ty to potrawisz zrobić dobrze"marco" pisze:...było pytanie o ewentualna pomoc."Watazka" pisze:Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.
z domieszką gwożdzi !

LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Ściganie Młodego
... w stosunkach z Młodym preferuję zaniechanie gry wstępnej."skyblu" pisze:Ty to potrawisz zrobić dobrze"marco" pisze:...było pytanie o ewentualna pomoc."Watazka" pisze:Przyglądam się tematowi jakiś czas.Nabroił fakt.Wiadro fekali poleciało.Ale może potrzeba by spytac czy pomocy nie potrzebuje?[wżyciu róznie bywa].Czasami bywa tak, że jakaś wyciągnięta dłoń stawia na nogi i wszystko robi śię halo.
z domieszką gwożdzi !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Koszulkę w zębach dowiózł mi do Dzierżąznej .
Od roku noszę ją z dumą i bez problemow ,
jakie nawarstwiły się innym forumowiczom w związku z "dobrze pojmowaną tolerancją " dla czynu i zachowania Młodego.

Ściganie Młodego
taki maly offtopic moze mi ktos podeslac zdjatka jak wygladaja koszulki ktore robil mlody
moj mail to
z gory dzieki
pozdrawiam
moj mail to
Kod: Zaznacz cały
fajek86@gmail.com
pozdrawiam
była prisma i delta I a teraz jest Kappa