Ściganie Młodego
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Ściganie Młodego
Nie jak chcecie a jak mozecie, skad mam wziasc Wasze numery kom.? z ksiazki telefonicznej. Oczywiscie termin bedzie nieodlegly.
Co do flag to pasuje jutro okolo godziny 14??
Pozdrawiam
Co do flag to pasuje jutro okolo godziny 14??
Pozdrawiam
Dedra 2.0 TDS
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Ściganie Młodego
pasi , gdzie?"Młody" pisze:Co do flag to pasuje jutro okolo godziny 14??
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Resztki przyzwoitości? Heroiczne założenie"wujekp" pisze:Nie no ręce opadają."Młody" pisze:Zeby oddac pieniazki trzeba na nie zapracowac, jestem w trakcie. Mam ograniczony dostep do internetu. Macie moj tel. ja Waszych nie mam.
Kontaktujcie sie jak mozecie.
Jeśli masz resztki przyzwoitości to Tobie powinno przede wszystkim zależeć na jak najszybszym załatwieniu sprawy. A Ty piszesz, kontaktujcie się jak chcecie. Może kiedyś będę miał to oddam. Powinieneś podać konkretny nieodległy termi i go dotrzymać. I sam się kontaktować z poszkodowanymi.

Ja się tylko zastanawiam, czy to jest elementarny brak przyzwoitości, bezczelność czy głupota.
Fakt, ręce opadają

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Ściganie Młodego
fajny koleś umówił się ze mną na piętnastą ( o dwunastej ) i nie przyjechał.
Ściganie Młodego
"Nat" pisze: Ja się tylko zastanawiam, czy to jest elementarny brak przyzwoitości, bezczelność czy głupota.
Fakt, ręce opadają
Chyba jednak głupotafajny koleś umówił się ze mną na piętnastą ( o dwunastej ) i nie przyjechał.

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Ściganie Młodego
Nie znam szczegółów związanych z wcześniej zawartymi transakcjami i nie chcę nikogo osądzać, przeglądając przypadkowe posty w tym temacie myślę iż "młody' sam zapracował sobie na taką opinię, jednak ludzie przestańcie linczować, najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości. 

Pozdrawiam - Marian
Ściganie Młodego
Marian, chodzi właśnie o ciągłe przykłady, że nawet nie próbuje naprawić swoich błędów. Szczęśliwie nie jestem ofiarą jego działalności, ale obserwuję to z boku i wyrozumiałośc ma swoje granice."marmal" pisze:najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości.
A co do czasu to pomijam fakt że czasu miał już dość, ale Młody nie określa czasu jakiego potrzebuje żeby naprawić swój błąd. A jak nawet określa i się umawia, to po raz kolejny nawala. Takze sądzę że bycie jego adwokatem to nie jest dobry pomysł.

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

Ściganie Młodego
Nie jestem jego adwokatem, nie miałem żadnych kontaktów, zasugerowałem jedynie iż warto wierzyć w ludzi i dać im czas na "naprawę" Niektórym późno to przychodzi. Sam fakt iż próbuje rozwikłać kwestię przeszłości dużo dla mnie znaczy."wujekp" pisze:Marian, chodzi właśnie o ciągłe przykłady, że nawet nie próbuje naprawić swoich błędów. Szczęśliwie nie jestem ofiarą jego działalności, ale obserwuję to z boku i wyrozumiałośc ma swoje granice."marmal" pisze:najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości.
A co do czasu to pomijam fakt że czasu miał już dość, ale Młody nie określa czasu jakiego potrzebuje żeby naprawić swój błąd. A jak nawet określa i się umawia, to po raz kolejny nawala. Takze sądzę że bycie jego adwokatem to nie jest dobry pomysł.
Pozdrawiam - Marian
Pozdrawiam - Marian
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ściganie Młodego
wczoraj był spot w Lublinie, zapowiadany od kilku tygodni, mógł sie młody pojawić, chociaż z innymi przywitać....
pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Rozumiem Twoja postawę, ale niestety nie masz racji."marmal" pisze:Nie jestem jego adwokatem, nie miałem żadnych kontaktów, zasugerowałem jedynie iż warto wierzyć w ludzi i dać im czas na "naprawę" Niektórym późno to przychodzi. Sam fakt iż próbuje rozwikłać kwestię przeszłości dużo dla mnie znaczy.
Pozdrawiam - Marian
1. Wielu wierzyło w Młodego, znamy go przeciez nie od dzis. Miesiące upływały, a nasza wiara malała. Już dłuzszy czas temu spadła do zera. Czas na naprawę (nie chodzi o wysokie kwoty!) był aż nadto długi.
2. Problemem jest to, że chłopak NIE próbuje rozwikłać tej kwestii z przeszłości. Dowiedzielismy sie tylko, że zamiast oddać, za te pieniądze chłopak kupił sobie starą beemkę. Fajnie?
Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze, chyba, ze ktoś zdesperowany posunie się do silniejszego nacisku niz ten stosowany na forum.
Sprawa bardzo przykra, szczególnie, że kwoty wchodzące w gre nie są niebotyczne.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

Ściganie Młodego
O to mi właśnie chodzi."Nat" pisze: 2. Problemem jest to, że chłopak NIE próbuje rozwikłać tej kwestii z przeszłości. Dowiedzielismy sie tylko, że zamiast oddać, za te pieniądze chłopak kupił sobie starą beemkę. Fajnie?
Ja bym może nie postawił sprawy tak ostro. Ja obstawiam czystą głupotę, ale może Nat masz rację.Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze, chyba, ze ktoś zdesperowany posunie się do silniejszego nacisku niz ten stosowany na forum.

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Ściganie Młodego
Wobec tego prośba do Taza by zmienić temat - zamiast " Pytanie o młodego" na " Ścigany"
Na tym forum musimy dbać o przejrzystość i uczciwość - czyli jakby nie było o pewne wartości , które są związane z tym klubem i ludźmi , których poznałem).

Pozdrawiam - Marian
Ściganie Młodego
Niestety z żalem przyznaję Ci Nat rację. Miałeś rację. Wiara w resztki przyzwoitości Młodego to była naiwność."Nat" pisze: Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)