Ściganie Młodego

Grupa Lubelskie i Podkarpackie

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk

Awatar użytkownika
Młody
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Ściganie Młodego

Post autor: Młody » 18 kwie 2008, 19:11

Nie jak chcecie a jak mozecie, skad mam wziasc Wasze numery kom.? z ksiazki telefonicznej. Oczywiscie termin bedzie nieodlegly.
Co do flag to pasuje jutro okolo godziny 14??

Pozdrawiam
Dedra 2.0 TDS

Awatar użytkownika
topcio
Prezes Lancia Klub Polska

Ściganie Młodego

Post autor: topcio » 18 kwie 2008, 19:30

"Młody" pisze:Co do flag to pasuje jutro okolo godziny 14??
pasi , gdzie?
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Obrazek

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Ściganie Młodego

Post autor: Nat » 18 kwie 2008, 20:01

"wujekp" pisze:
"Młody" pisze:Zeby oddac pieniazki trzeba na nie zapracowac, jestem w trakcie. Mam ograniczony dostep do internetu. Macie moj tel. ja Waszych nie mam.
Kontaktujcie sie jak mozecie.
Nie no ręce opadają.
Jeśli masz resztki przyzwoitości to Tobie powinno przede wszystkim zależeć na jak najszybszym załatwieniu sprawy. A Ty piszesz, kontaktujcie się jak chcecie. Może kiedyś będę miał to oddam. Powinieneś podać konkretny nieodległy termi i go dotrzymać. I sam się kontaktować z poszkodowanymi.
Resztki przyzwoitości? Heroiczne założenie :lol:
Ja się tylko zastanawiam, czy to jest elementarny brak przyzwoitości, bezczelność czy głupota.
Fakt, ręce opadają :evil:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
topcio

Ściganie Młodego

Post autor: topcio » 27 kwie 2008, 10:31

fajny koleś umówił się ze mną na piętnastą ( o dwunastej ) i nie przyjechał.
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Obrazek

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Ściganie Młodego

Post autor: wujekp » 27 kwie 2008, 19:47

"Nat" pisze: Ja się tylko zastanawiam, czy to jest elementarny brak przyzwoitości, bezczelność czy głupota.
Fakt, ręce opadają :evil:
fajny koleś umówił się ze mną na piętnastą ( o dwunastej ) i nie przyjechał.
Chyba jednak głupota :x : cenzura : :!:
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Kabar
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Michał
Kontakt:

Ściganie Młodego

Post autor: Kabar » 27 kwie 2008, 20:06

bardziej stawiam na bezczelność, popartą głupotą : cenzura :
Obrazek

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Ściganie Młodego

Post autor: marmal » 27 kwie 2008, 21:20

Nie znam szczegółów związanych z wcześniej zawartymi transakcjami i nie chcę nikogo osądzać, przeglądając przypadkowe posty w tym temacie myślę iż "młody' sam zapracował sobie na taką opinię, jednak ludzie przestańcie linczować, najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości. :(
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Ściganie Młodego

Post autor: wujekp » 27 kwie 2008, 21:31

"marmal" pisze:najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości. :(
Marian, chodzi właśnie o ciągłe przykłady, że nawet nie próbuje naprawić swoich błędów. Szczęśliwie nie jestem ofiarą jego działalności, ale obserwuję to z boku i wyrozumiałośc ma swoje granice.

A co do czasu to pomijam fakt że czasu miał już dość, ale Młody nie określa czasu jakiego potrzebuje żeby naprawić swój błąd. A jak nawet określa i się umawia, to po raz kolejny nawala. Takze sądzę że bycie jego adwokatem to nie jest dobry pomysł. :cry:
Pozdrawiam
Wujek (p)

Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Ściganie Młodego

Post autor: marmal » 27 kwie 2008, 21:47

"wujekp" pisze:
"marmal" pisze:najważniejsze iż ciągle jest i przynajmniej usiłuje naprawiać swe błędy. Czasami trzeba czasu i wyrozumiałości. :(
Marian, chodzi właśnie o ciągłe przykłady, że nawet nie próbuje naprawić swoich błędów. Szczęśliwie nie jestem ofiarą jego działalności, ale obserwuję to z boku i wyrozumiałośc ma swoje granice.

A co do czasu to pomijam fakt że czasu miał już dość, ale Młody nie określa czasu jakiego potrzebuje żeby naprawić swój błąd. A jak nawet określa i się umawia, to po raz kolejny nawala. Takze sądzę że bycie jego adwokatem to nie jest dobry pomysł. :cry:
Nie jestem jego adwokatem, nie miałem żadnych kontaktów, zasugerowałem jedynie iż warto wierzyć w ludzi i dać im czas na "naprawę" Niektórym późno to przychodzi. Sam fakt iż próbuje rozwikłać kwestię przeszłości dużo dla mnie znaczy.
Pozdrawiam - Marian
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
Artur G.
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Artur
Kontakt:

Ściganie Młodego

Post autor: Artur G. » 28 kwie 2008, 9:46

wczoraj był spot w Lublinie, zapowiadany od kilku tygodni, mógł sie młody pojawić, chociaż z innymi przywitać....
pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Ściganie Młodego

Post autor: Nat » 28 kwie 2008, 10:35

"marmal" pisze:Nie jestem jego adwokatem, nie miałem żadnych kontaktów, zasugerowałem jedynie iż warto wierzyć w ludzi i dać im czas na "naprawę" Niektórym późno to przychodzi. Sam fakt iż próbuje rozwikłać kwestię przeszłości dużo dla mnie znaczy.
Pozdrawiam - Marian
Rozumiem Twoja postawę, ale niestety nie masz racji.

1. Wielu wierzyło w Młodego, znamy go przeciez nie od dzis. Miesiące upływały, a nasza wiara malała. Już dłuzszy czas temu spadła do zera. Czas na naprawę (nie chodzi o wysokie kwoty!) był aż nadto długi.
2. Problemem jest to, że chłopak NIE próbuje rozwikłać tej kwestii z przeszłości. Dowiedzielismy sie tylko, że zamiast oddać, za te pieniądze chłopak kupił sobie starą beemkę. Fajnie?

Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze, chyba, ze ktoś zdesperowany posunie się do silniejszego nacisku niz ten stosowany na forum.
Sprawa bardzo przykra, szczególnie, że kwoty wchodzące w gre nie są niebotyczne.
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Ściganie Młodego

Post autor: wujekp » 28 kwie 2008, 18:46

"Nat" pisze: 2. Problemem jest to, że chłopak NIE próbuje rozwikłać tej kwestii z przeszłości. Dowiedzielismy sie tylko, że zamiast oddać, za te pieniądze chłopak kupił sobie starą beemkę. Fajnie?
O to mi właśnie chodzi.
Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze, chyba, ze ktoś zdesperowany posunie się do silniejszego nacisku niz ten stosowany na forum.
Ja bym może nie postawił sprawy tak ostro. Ja obstawiam czystą głupotę, ale może Nat masz rację. :cry:
Pozdrawiam
Wujek (p)

principessa
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

c. d. n.

Post autor: principessa » 22 maja 2008, 19:46

... a kasy jak nie było, ...tak nie ma ....
i jak tu wierzyć?
Lancia Y
1,2 -8V LS '98

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Ściganie Młodego

Post autor: marmal » 22 maja 2008, 20:10

Wobec tego prośba do Taza by zmienić temat - zamiast " Pytanie o młodego" na " Ścigany" :( Na tym forum musimy dbać o przejrzystość i uczciwość - czyli jakby nie było o pewne wartości , które są związane z tym klubem i ludźmi , których poznałem).
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Ściganie Młodego

Post autor: wujekp » 22 maja 2008, 20:15

"Nat" pisze: Dla mnie sprawa jest oczywista- Młody to ZŁODZIEJ i OSZUST. Nie oszukujmy się- nic nie wskazuje na to, że odda te pieniądze
Niestety z żalem przyznaję Ci Nat rację. Miałeś rację. Wiara w resztki przyzwoitości Młodego to była naiwność.
Pozdrawiam
Wujek (p)

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Lubelskie i Podkarpackie:::”