Delta nuova - Pytanie odnośnie łożysk
Wita mam do was pytanie czy ktoś wymieniał łożyska w delcie 2 ? Jak tak to czy trzeba wymieniać całe oryginalne piasty czy wystarczy same łożyska. Jeżeli same łożyska to możecie mi podać typy tych łożysk?
"szyba to nie dykta, Lancia to nie czinklak"
Re: Pytanie odnośnie łożysk w Delcie 2
Tyl czy przód?"Pilar" pisze:Wita mam do was pytanie czy ktoś wymieniał łożyska w delcie 2 ? Jak tak to czy trzeba wymieniać całe oryginalne piasty czy wystarczy same łożyska. Jeżeli same łożyska to możecie mi podać typy tych łożysk?
tył całe piasty
przód same łożyska
- Prometeo
- Forumowicz/ka
- Imię: Wiesław
- Kontakt:
Ja wymieniełem samo łozysko w tylnym prawym kole. Pasowały od jakiegoś fiata ale raczej proponowałbym wymienic razem z piastą.
pozdrawiam
pozdrawiam
"Prometeo" pisze:Ja wymieniełem samo łozysko w tylnym prawym kole. Pasowały od jakiegoś fiata ale raczej proponowałbym wymienic razem z piastą.
pozdrawiam
Czyli rozumiem że da się wymienić samo łożysko bez piasty? I czy jest to trudne?
Nowa orginalna piasta pod ABS to koszt 120zł więc zastanów się czy warto się bawić"Pilar" pisze:"Prometeo" pisze:Ja wymieniełem samo łozysko w tylnym prawym kole. Pasowały od jakiegoś fiata ale raczej proponowałbym wymienic razem z piastą.
pozdrawiam
Czyli rozumiem że da się wymienić samo łożysko bez piasty? I czy jest to trudne?
"Tomasz" pisze:Nowa orginalna piasta pod ABS to koszt 120zł więc zastanów się czy warto się bawić"Pilar" pisze:"Prometeo" pisze:Ja wymieniełem samo łozysko w tylnym prawym kole. Pasowały od jakiegoś fiata ale raczej proponowałbym wymienic razem z piastą.
pozdrawiam
na tył za 120zł? Bo ja jak szukałem to znalazłem za 280zł

Czy to jest na pewno piasta na tył? Ponieważ za bardzo nie widziałem tego jak to wygląda u mnie w delcie? I czy jest jakaś różnica pomiędzy tył lewy a tył prawy?"Tomasz" pisze:piasta
Na 100% tył i nie ma różnicy prawa czy lewa"Pilar" pisze:Czy to jest na pewno piasta na tył? Ponieważ za bardzo nie widziałem tego jak to wygląda u mnie w delcie? I czy jest jakaś różnica pomiędzy tył lewy a tył prawy?"Tomasz" pisze:piasta