Dedra - doładowanie turbo
Dedra - doładowanie turbo
Mam juz dosyc pol-srodkow... Denerwuje mnie ze moja Dedrusia nie chodzi tak jak powinna.... Dlaczego, no dlaczego wielki Mussolini moja ukochana pompuje tylko 0.5 bara...
Prosze was forumowicze o wielka pomoc... Jest jeszcze jeden problemik, u mnie w pieknym miescie Lublinie nie ma specow od Włochów, a jak powiem że to 2.0 Turbo to wyrywaja sobie włosy z głowy, a ich zony machaja cycami na dowidzenia....
Wiem, że to moze byc błacha sprawa ( oby), ale sam przyczyny nie znajde...
Prosze was forumowicze o wielka pomoc... Jest jeszcze jeden problemik, u mnie w pieknym miescie Lublinie nie ma specow od Włochów, a jak powiem że to 2.0 Turbo to wyrywaja sobie włosy z głowy, a ich zony machaja cycami na dowidzenia....
Wiem, że to moze byc błacha sprawa ( oby), ale sam przyczyny nie znajde...
Tuning niezna Litosci
DEDRA 2.0T 0-100km/h= 6.6sec
1.4mili= 15.05sec
G-tech sprawdzony, Miny innych posiadaczy aut= BEZCENNE
Lancia- pozostały wspomnienia...
Tel. 504-388-884
1.4mili= 15.05sec
Tel. 504-388-884
Prosze o pomoc... - doładowanie turbo
znajdź jednak dobrego fachmana jak najbliżej i niech jeden zrobi porządną diagnostykę i usunie usterkę
,
bo na telefon czy inne gadżety trudno naprawia sią auto.
przyczyn może być sporo od uszkodzonego wydechu, turbiny, zaworka, wężyka,przewodu itd po sterownik.
gdybań wiele, jeden dobry mózg da sobie radę.
auto relatywnie proste i powinno być dobrze, szkoda że jesteś z 2go końca kraju, sprawa byłaby już załatwiona i bez tylu nerwów.

bo na telefon czy inne gadżety trudno naprawia sią auto.
przyczyn może być sporo od uszkodzonego wydechu, turbiny, zaworka, wężyka,przewodu itd po sterownik.
gdybań wiele, jeden dobry mózg da sobie radę.
auto relatywnie proste i powinno być dobrze, szkoda że jesteś z 2go końca kraju, sprawa byłaby już załatwiona i bez tylu nerwów.
w Lublinie chyba jest jakiś spec od turbin z tego co się orientuję. Albo w Białej. spróbuj takiego znaleźć i się go popytać. jemu to wszystko jedno, czy Fiat, czy Dodge, ważne czy IHI, Garrett, czy KKK 

jest: Y10T [ było: A112, 7 x Y10, 2 x Y ][ tel. 574-797-629 ]

sam sobie poradzilem.... siadlem z kumplem nad ksiazka i zaczelismy gdybac..... okazalo sie ze podcisnienie wychodzace z wastgata bylo zamienione... Oto i jaka powazna usterka, do tej pory sam niewierze ze sie udalo, a spece to juz chcieli wydebic 2 tys za zajecie sie tym problemem....
Tuning niezna Litosci
1.4mili= 15.05sec
Tel. 504-388-884
1.4mili= 15.05sec
Tel. 504-388-884
czy kolega był w klubie FEFK ? sorki za spam"angel" pisze:sam sobie poradzilem.... siadlem z kumplem nad ksiazka i zaczelismy gdybac..... okazalo sie ze podcisnienie wychodzace z wastgata bylo zamienione... Oto i jaka powazna usterka, do tej pory sam niewierze ze sie udalo, a spece to juz chcieli wydebic 2 tys za zajecie sie tym problemem....
LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
A cóż to za klub proszę mnie oświecić bo w sumie to ja jestem sprawcą odzyskania drugiej młodości przez lancie Arka"skyblu" pisze:czy kolega był w klubie FEFK ? sorki za spam

pzdr. Grzesiek
FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE + STAG300, reduktor wydumka Nikosia, PlaniJet 2,4mm@1,2bar, Bilstein B6 Sport.
Nie sztuką jest kupić szybkie auto, sztuką jest je sobie zbudować ....
Plan na ten rok: Sedici + 836 A2.000
FORUM LPG KME STAG ZENIT
Nie sztuką jest kupić szybkie auto, sztuką jest je sobie zbudować ....
Plan na ten rok: Sedici + 836 A2.000
FORUM LPG KME STAG ZENIT