Jako piewszy krok doradzał bym abyś zarządał kserokopii (będą Twój koszt) KOMPLETNEJ dokumentacji szkody."Corrado" pisze:Gdzie ubezpieczałeś (w jakim zakładzie ubezpieczeń) i w jakim wariancie AC?"skyblu" pisze:dostałem wycene z ubespieczenia i z warsztatu /nie ASO/
robocizna 3000 części orginalne 8000
zamienniki połowa, załamka![]()
ubespieczenie AC nie mieści się w wycenie
/sorki za OT/
naprawa uszkodzeń powypadkowych Ile kosztuje? Kappa JTD
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
ubespieczenie Liberty D,
i tak to jest, jak przez telefon, AC było standart, i dlatego mała kasa/cholerka/
AC miałem rozszerzone, ale na wyjazd za granicę, co nie było równoznaczne z AC ogólnym ...i tu dałem ciała......o wszystko pytać,
może się nie wczytałem ......
suma sumarum UWAŻAĆ dokładnie czytać, rozmowy są nagrywane,
dlatego już na początku mogłem umowę rozwiązać, przez nieścisłośći informacyjne pani, z którą miałem nieprzyjemność, ale to na tyle

i tak to jest, jak przez telefon, AC było standart, i dlatego mała kasa/cholerka/
AC miałem rozszerzone, ale na wyjazd za granicę, co nie było równoznaczne z AC ogólnym ...i tu dałem ciała......o wszystko pytać,
może się nie wczytałem ......

suma sumarum UWAŻAĆ dokładnie czytać, rozmowy są nagrywane,
dlatego już na początku mogłem umowę rozwiązać, przez nieścisłośći informacyjne pani, z którą miałem nieprzyjemność, ale to na tyle

LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Prawdę mówiąc jeżeli zawarłeś umowę AC jako osoba fizyczna, to masz prawo odsąpic od niej bez podania przyczyny w ciągu 30 dni... to tak na przyszłość"skyblu" pisze:
dlatego już na początku mogłem umowę rozwiązać, przez nieścisłośći informacyjne pani, z którą miałem nieprzyjemność

Nie chcę tu się rozpisywac na temat ubezpieczeń ale jeżeli masz pełne akta szkody, to są odpowiedznie firmy/kancelarie, które się trudnią sprawami ziązanymi z ubezpieczeniami. Może warto się nad tym zastanowić.
Pozdrawiam
Konrad
.......tak to jest ta część, natomiast absorber, to nic innego jak styropianowe wypełnienie zderzaka, z czarnego styropianu,"przemas81" pisze:po mojemu listwa ustalajaca zderzak przedni to jest taka czarna listwa przykrecona do belki laczacej podluznice i do niej jest dopiro przytwierdzany zderzak jak zdejmiesz zderzak to ja zobaczysz ale na 100% nie jestem pewien
dzięki wielkie raffcio!!! i nietoperz

Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Szukam plastikowej osłony chłodnicy, tej która znajduje się pod maską silnika wokół chłodnic, wody i klimy czy jej brak ma jakieś decydujące znaczenie dla chłodzenia? i bespieczeństwa tej części ?
Kappa JTD 1998
pozdro :splash: poniedziałku
Dziękuję Konrad zobaczę po św i po wyjeżdzie
Kappa JTD 1998
pozdro :splash: poniedziałku
Dziękuję Konrad zobaczę po św i po wyjeżdzie
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek