Wybaczcie, że tak rzadko ostatnio sie odzywałam na forum , ale czas lato- jesień to mój najcięższy i zarazem najlepszy sezon w pracy. Zaglądam do kompa i śledze Wasze posty, ale ponieważ odpukac

Pozdrawiam!
witaj juz sie o ciebie martwilem,ze pozbylas sie moze autka.apropos autka wczoraj bylem w krakowie i jechalem za dederą na krakowskich blachach czy to nie bylas przypadkiem TY?nr KR 22 chyba i cus tam jeszcze?"Martelka" pisze:Witam!![]()
Wybaczcie, że tak rzadko ostatnio sie odzywałam na forum , ale czas lato- jesień to mój najcięższy i zarazem najlepszy sezon w pracy. Zaglądam do kompa i śledze Wasze posty, ale ponieważ odpukacwiększych problemów z autkiem teraz nie mam, to i siedzę cicho, bo i na mechanice samochodowej nie znam się wcale! Niestety! Co do kłopotów, jakiś drobny by sie znalazł... np. centralny zamek czesto się zacina, a że nie mam pilota to grzebanie przy zamku mnie denerwuje
; ze dwa razy zgasł mi silnik, gdy z dość duzej szybkosci zaczęłam hamować przed światłami. A tak poza tym to jeżdzi sie świetnie!
Pozdrawiam!
oki jezeli to zaproszenie to prosze o nr tel.w celu ustalenia miejsca.w ostatnim czasie czesto doslownie przelatuje przez grod kraka ale postaram sie dostosowac do Twojego czasu.pozdrawiam"Martelka" pisze:Cześć Romo!Niestety nie jechałes za moim autkiem, a jak już bedziesz jechał to bedziesz wiedział, że to moja Dedra, bo jest najładniejsza w Krakowie! Ma śliczny czerwony kolor i szerokie sportowe opony... i jak jak jadę to widać ją tylko przez chwilę. A nr rejestracyjnych przy tej prędkości nie sposób przeczytać...
![]()
A tak na serio, to jak kiedyś zawitasz do Krakowa i będziesz miał ochotę się spotkać, to zapraszam!!!
Arecki jak tam Twoje fele.moje sa juz do odbioru jezeli jestes zainteresowany podaj priva to podesle fotki"Arek" pisze:He he witaj martelka, widze że tez masz "ciężką" stope jak moja zona. Ehh kobiety kobiety
Wyslij do mnie do wrzucimy je na strone"romo" pisze:Arecki jak tam Twoje fele.moje sa juz do odbioru jezeli jestes zainteresowany podaj priva to podesle fotki"Arek" pisze:He he witaj martelka, widze że tez masz "ciężką" stope jak moja zona. Ehh kobiety kobiety
dokladnie tak.kupilem 16 a 15 oddalem do renowacji .jeszcze nie odebralem a wiem ze sa juz gotowe"Arek" pisze:Romo , sorrek bo nie pamietam. Czy ty dałeś fele do renowacji??
Martelka i co z tym numerem telefonu>podaje moj 603 707 937"Martelka" pisze:Cześć Romo!Niestety nie jechałes za moim autkiem, a jak już bedziesz jechał to bedziesz wiedział, że to moja Dedra, bo jest najładniejsza w Krakowie! Ma śliczny czerwony kolor i szerokie sportowe opony... i jak jak jadę to widać ją tylko przez chwilę. A nr rejestracyjnych przy tej prędkości nie sposób przeczytać...
![]()
A tak na serio, to jak kiedyś zawitasz do Krakowa i będziesz miał ochotę się spotkać, to zapraszam!!!
ok juz mam cos mnie przymulilo.odezwe sie dzien wczesniej przed wyjazdem.jezeli mozesz to podaj rowniez komorke.pozdrawiam"Martelka" pisze:Mój numer wysłałam Ci już pare dni temu na priva.