miałem małą stłuczkę. jakiś

Moderator: Wilkin
Już mnie mechanik chce zamordować, więc musisz się pospieszyć."Ubiq" pisze:Weeb zamorduje Cie![]()
Jeżeli nie będę u niego siedział w sobotę to wpadnę najwyżej bawarką"Ubiq" pisze:Może po Ciebie wpadniemy ?
Bawarką? No, to będzie trzecia okazja do mordowania. Będziesz miał ciężki dzień"Weeb" pisze:Już mnie mechanik chce zamordować, więc musisz się pospieszyć."Ubiq" pisze:Weeb zamorduje Cie![]()
Jeżeli nie będę u niego siedział w sobotę to wpadnę najwyżej bawarką"Ubiq" pisze:Może po Ciebie wpadniemy ?Wszystko się okaże do czwartku.
Najwyżej zamówi taksówkę. Jeździ jedna Kappa po wawie"Nat" pisze:Bawarką? No, to będzie trzecia okazja do mordowania. Będziesz miał ciężki dzień"Weeb" pisze:Już mnie mechanik chce zamordować, więc musisz się pospieszyć."Ubiq" pisze:Weeb zamorduje Cie![]()
Jeżeli nie będę u niego siedział w sobotę to wpadnę najwyżej bawarką"Ubiq" pisze:Może po Ciebie wpadniemy ?Wszystko się okaże do czwartku.
Ale za to jaką"Nat" pisze: Bawarką? No, to będzie trzecia okazja do mordowania. Będziesz miał ciężki dzień
Ooo to własnie takie moja integralka najbardziej lubi objeżdżać"Weeb" pisze:Ale za to jaką"Nat" pisze: Bawarką? No, to będzie trzecia okazja do mordowania. Będziesz miał ciężki dzieńCompact ze 180 konnym silnikiem ... ja chyba nie potrafię jeździć samochodami z małymi silnikami
Wiem coś o tym, już raz dostaliśmy w tyłek od AR."Nat" pisze:Ooo to własnie takie moja integralka najbardziej lubi objeżdżać"Weeb" pisze:Ale za to jaką"Nat" pisze: Bawarką? No, to będzie trzecia okazja do mordowania. Będziesz miał ciężki dzieńCompact ze 180 konnym silnikiem ... ja chyba nie potrafię jeździć samochodami z małymi silnikami
Na stalowych 15 i tak nie wygląda już jak wcześniej"Ubiq" pisze:Naprawiaj bydlaka ! Bo szkoda będzie bez niego zrobić przejazd przez Warszawę.
i srebrna Lybra SW"Ubiq" pisze:Najwyżej zamówi taksówkę. Jeździ jedna Kappa po wawie