Najbliszy wolny weekend będe miał dopiero 9-go grudnia
Moderator: wujekp
fragless zapatruje się dobrze, trochę to rzeczywiście daleki termi i nie wiem czy coś w tzw "międzyczasie" nic mi nie wypadnie. Myślałem też żeby zrobić spocik gdzieś w połowie drogi między Kętrzynem a Olsztynem."dudekken" pisze:To czekamy cierpliwie do 9 grudnia. Dla mnie termin odpowiada jak najbardziej. A jak zaopatruje sie na to fragless i letnik
jako że to niedziela, to można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu (jak ktoś praktykujący)"fragless" pisze: w Świętej Lipce,
nie chodzi mi o miejsce kultu religijnego a tylko o ładne plenery do zdjęć ze spotkania."bolek" pisze:jako że to niedziela, to można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu (jak ktoś praktykujący)"fragless" pisze: w Świętej Lipce,![]()
![]()
![]()
niestety od 30.11 do 02.12 jestem w krakowie, trochę nazbierało się tych wyjazdów, ale może dzięki temu będe miał większe doświadczenie związane z Lancią. Jeśli udałoby się spotkać w następny weekend, tj. 26-28.11 to ja się piszę. Jest też druga strona że może któryś z wyjazdów wypadnie, ale to będe wiedział dopiero na kilka dni przed faktem."dudekken" pisze: To ja proponuje spotkanie albo weekend do tyłu (czyli 2.XII) albo weekend do przodu (16.XII)
Uważam jednak że 2.XII będzie opcją najrozsądniejszą bo 16ty przed samymi świętami może kolidować ze świątecznymi przygotowaniami i będzie tak że nie spotkamy się w tym roku wcale.
i tak też podejrzewałem"fragless" pisze:nie chodzi mi o miejsce kultu religijnego a tylko o ładne plenery do zdjęć ze spotkania.