Mechanik
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mechanik
Witam !!!! Ostatnio po długiej przerwie z powodu wyjazdu za granicę .
Odwiedziłem mojego mechanika Rafała obok Powsina który od kilkunastu lat pracuje w RZĄDOWYM serwisie na Powsińskiej i byłem mile zaskoczony ponieważ u niego w warsztacie wiele sie zmieniło.Przeniósł się do nowych garaży gdzie ma nowy podnośnik oraz sprzęt do montażu opon i przechowuje koła.Posiada również [EXAMINERA[/ oraz dużo nowych narzędzi .Posiada również ogromne doświadczenie w zakresie napraw LANCI ALFA ROMEO FIAT .Serwisuję lancię od kilku lat !!!!!POLECAM WSZYSTKIM tel 600 924 549

-
- Klubowicz
Mechanik
Potwierdzam.
Odwiedzałem Rafała jakiś tydzień temu(zresztą był na spocie w blue-city)
i polecam.Rafał ,wybieram się do Ciebie być może w sobotę na przygotowanie autka na zimę(oleje,płyny,termostat itp)
Odwiedzałem Rafała jakiś tydzień temu(zresztą był na spocie w blue-city)
i polecam.Rafał ,wybieram się do Ciebie być może w sobotę na przygotowanie autka na zimę(oleje,płyny,termostat itp)
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mechanik
Potwierdzam znam Rafała od dawna i serwisuje moja lucynke, jestem bardzo zadowolony zarówno z jego pracy jak i jego kolegi, Darka Polecam z czystym sumieniem od niedawna ma równiez mozliwośc wymiany opon.
Z tego co rozmawiałem może pobawić się również z innymi samochodami nie koniecznie włoskimi.
Wredny elektryk.
Z tego co rozmawiałem może pobawić się również z innymi samochodami nie koniecznie włoskimi.
Wredny elektryk.
wredny elektryk