Mechanik

Polecane i odradzane serwisy i sklepy, polecane części zamienne i regeneracje miejsca w których można je kupić bądź zregenerować, rabaty oraz ulgi dla klubowiczów
rafcio111
Dopiero zaczyna na naszym forum

Mechanik

Post autor: rafcio111 » 01 lis 2007, 16:34

Witam !!!! Ostatnio po długiej przerwie z powodu wyjazdu za granicę . : yesyes : Odwiedziłem mojego mechanika Rafała obok Powsina który od kilkunastu lat pracuje w RZĄDOWYM serwisie na Powsińskiej i byłem mile zaskoczony ponieważ u niego w warsztacie wiele sie zmieniło.Przeniósł się do nowych garaży gdzie ma nowy podnośnik oraz sprzęt do montażu opon i przechowuje koła.Posiada również [EXAMINERA[/ oraz dużo nowych narzędzi .Posiada również ogromne doświadczenie w zakresie napraw LANCI ALFA ROMEO FIAT .Serwisuję lancię od kilku lat !!!!!POLECAM WSZYSTKIM tel 600 924 549

Awatar użytkownika
Tomasz
Klubowicz
Klubowicz

Mechanik

Post autor: Tomasz » 01 lis 2007, 18:33

Uzupełnij profil o miejscowość z której pochodzisz
Obrazek

tony
Klubowicz
Klubowicz

Mechanik

Post autor: tony » 01 lis 2007, 22:45

Potwierdzam.
Odwiedzałem Rafała jakiś tydzień temu(zresztą był na spocie w blue-city)
i polecam.Rafał ,wybieram się do Ciebie być może w sobotę na przygotowanie autka na zimę(oleje,płyny,termostat itp)

pieeeetreeeek

Mechanik

Post autor: pieeeetreeeek » 12 lis 2007, 11:53

Potwierdzam znam Rafała od dawna i serwisuje moja lucynke, jestem bardzo zadowolony zarówno z jego pracy jak i jego kolegi, Darka Polecam z czystym sumieniem od niedawna ma równiez mozliwośc wymiany opon.
Z tego co rozmawiałem może pobawić się również z innymi samochodami nie koniecznie włoskimi.
Wredny elektryk.
wredny elektryk

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Serwisy, sklepy, zamienniki i regeneracje :::”