jaki gaz do kappa 3.0 V6
jaki gaz do kappa 3.0 V6
Witam jestem od niedawna posiadaczem Lancia Kappa 3.0V6 jak i również nowym użytkownikiem tego forum. Chciałem zaczerpnąć informacji czy warto wsadzic do niej gaz jak tak to jaki? czy zwykły zda egzamin(ew.dlaczego nie), czy tylko sekwencja?
Re: ...
i to jest BARDZO dobry pomysl - popieram !!
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
jaki gaz do kappa 3.0 V6
ja mam w 3.0 v6 instalację typu just heavy - taka jakby sekwencja ale nie do końca - zakładana w 2003 roku - wrocław - motronic - takie auto już kupiłem z gazem - jak do tej pory zadnych problemów z gazem - tylko przy automatycznym przełączaniu z benzyny na gaz troche potrafi szarpnąć lub zgasnąć - i jak mam ustawione odpalanie na gazie to troche długo muszę pokręcić aby odpalił - 2-4 sec - na benzynie szybciej odpala - zamierzam się umówic na pierwszą wizytę w celu wymiany filtrów - regulacji itp - raz już byłem - wrażenia - może warsztat nie full wypas - ale to ludzie budują renome a nie wygląd warsztatu
) jak bedzie po to napiszę co i jak
p.s. czy ktoś ma taką instalacje ???

p.s. czy ktoś ma taką instalacje ???
jaki gaz do kappa 3.0 V6
Tez polecam Energy Gas Polska - zalozysz i zapomnisz, ze masz gaz (poza momentem tankowania oczywiscie
)

******* KJ ******
jaki gaz do kappa 3.0 V6
Mam Prinsa montowanego w EGP, ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Krzysiek
V6
V6
montuje gaz
Witam dzięki waszym opinom odwiedziłem zakład www.edg.pl no i sie umówiłem na montaż gazu .Przejadę troche kilometrów i sie z wami podzielę czy warto było i jak się sprawuje pozdrawiam
jaki gaz do kappa 3.0 V6
No no coraz wiecej V6 przybywa .Ja tez bede kupowal kappe nie dlugo i mam delemat .Czy brac V6 czy 16,20V turbo 

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2007, 19:04 przez grzesko, łącznie zmieniany 1 raz.
lancia dedra-2.0 8V --91 rok---DESKA DIGITAL--------srodek prawdziwa czarna skora,lampy tylnie wymienione na nowe z modelu 96
Ciagnik .....100 tys , naczepa .....150 =wolne w swieta....bezcenne.
Ciagnik .....100 tys , naczepa .....150 =wolne w swieta....bezcenne.
jaki gaz do kappa 3.0 V6
Nie pytałem co to za firma bo mi to nic nie mówi,jakis zaproponowali i zapewniaja że będzie wszystko ok.
- norbiwolow
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Już jest
No i jestem po instalacji gazu w www.egp.pl wsadzili mi stag 300 może któryś z użytkowników ma taką instalacje i mógłby się podzielic informacja ile powinno to palić w naszych autach pozdrawiam
- skory
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Re: Już jest
Hey"kriswawbem" pisze:No i jestem po instalacji gazu w www.egp.pl wsadzili mi stag 300 może któryś z użytkowników ma taką instalacje i mógłby się podzielic informacja ile powinno to palić w naszych autach pozdrawiam
Ja mam Alfe 166 3,0V6 z praktycznie tym samym silnikiem co w Twojej Kappie...Tez mysle o STAG 300 ale mam pewne watpliwosci, dlatego tez chcialem spytac jak Ci to chodzi??Ile pali??
Jaki Ci wsadzili reduktorek??
Pozdrawiam
Skory
Sprzedam 166 3,0V6+LPG,2000rok-zainetererowany?Pisz na priva
http://www.otofotki.pl/img3/miniaturki/ ... 37529x.JPG[/img]
Skory

jaki gaz do kappa 3.0 V6
w trasie pali mi 12.5-13l a w mieście to i ze 20 opitoli w cyklu mieszanym tak gdzies 15/16l jak to u ciebe wygląda?
- skory
- Dopiero zaczyna na naszym forum
jaki gaz do kappa 3.0 V6
OK to jeszcze w normie..."kriswawbem" pisze:w trasie pali mi 12.5-13l a w mieście to i ze 20 opitoli w cyklu mieszanym tak gdzies 15/16l jak to u ciebe wygląda?
Ja jeszcze nie wiem ile mi pali LPG bo go jeszcze nie zamontowalem

Napisz mi jaki Ci zasadzili tam reduktor i wtryski??
Jest duza roznica w mocy miedzy benzynka a LPG??
Pozdrawiam
Skory
Skory