Kappa - problem z zamkiem
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
WITAM WSZYSTKICH! MAM PROBLEM Z KAPISZONEM, TEMAT ZNANY,- MOŻE KTOŚ TO "PRZERABIAŁ" U SIEBIE. W DRZWIACH OD STRONY KIEROWCY KLUCZYK MOŻNA PRZEKRĘCIC TYLKO W LEWO ( OTWIERANIE DRZWI ) W PRAWO PRAWIE WCALE. OD STRONY PASAŻERA CHCĄC ZAMKNĄC DRZWI PRZEKRĘCAM KLUCZYK I RYGLE TYLNYCH DRZWI ORAZ DRZWI PREDNICH PASAŻERA ZAMYKAJĄ SIĘ I OTWIERAJĄ NA PRZEMIAN. TAK KILKA RAZY AŻ W KOŃCU ZAMYKAJĄ SIĘ WSZYSTKIE OPRÓCZ KIEROWCY. PODEJRZEWAM ŻE DO WYMIANY JEST ZAMEK W DRZWIACH KIEROWCY ALE MOŻE SIĘ MYLE. MOŻE KTOŚ POMOŻE!!!
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
mam ten sam problem. właśnie kupiłem nowy 

Witam. Ja miałem podobnie z tym, że jak przekrecałem kluczyk od strony kierowcy to wariował (trzy razy zamykał i otwierał wsyztskie rygle) a od strony pasażera zamykłą wsyztskie drzwi, a bezprzewodowo nie działało wogóle. Do wymiany był zamek od strony pasażera. Nabyłem takowy drogą kupna w autosklepie za 250 zł. Teraz ładnie zamyka drzwi także bezprzewodowo.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Jak otwiera i zamyka kilka razy to znaczy, że gdzieś się zacina. Może wystarczy przeczyścić i będzie gites.
Jedna prośba- nie pisz wielkimi literami.
Przekraczasz w ten sposób nie tylko zasady dobrego wychowania (netykiety) ale i łamiesz regulamin forum LKP:
"6. Nie pisz wielkimi literami. Oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników lub innych znaków specjalych. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim poście, możesz użyć znaków * lub _ albo formatowania tekstu za pomocą BBcode."
Temat zmienię na pisany normalnie.
Jedna prośba- nie pisz wielkimi literami.
Przekraczasz w ten sposób nie tylko zasady dobrego wychowania (netykiety) ale i łamiesz regulamin forum LKP:
"6. Nie pisz wielkimi literami. Oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników lub innych znaków specjalych. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim poście, możesz użyć znaków * lub _ albo formatowania tekstu za pomocą BBcode."
Temat zmienię na pisany normalnie.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?