Może qrde jakiś jesienny spocik ???
Moderatorzy: ktoś ŁDZ, SEBAkappa
Pablo ! To Ty jeszcze żyjesz ? Dawno Cię nie było na Forum
Ciekawe, czy tym razem coś wyjdzie. Niestety mnie na 99 % tym razem nie będzie
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie )
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie )
Żyję, żyję Może mi tu trochę aktywność spadła (gdzieś musi spadać, żeby wzrastać mogła gdzieś) ale generalnie już opanowałęm wszystko."darkobo" pisze:Pablo ! To Ty jeszcze żyjesz ? Dawno Cię nie było na Forum
Gdybyś chciał wpaść to oczywiście ZAPRASZAMY
Pozdrawiam Pablo
No,można by coś zdziałać.Jakby się cokolwiek działo to się pisze.Pozdro.
LANCIA KAPPA 2.0 20V
Nowi uzytkownicy z checia by sie pojawili
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Zależy jeszcze gdzie by to było i w jakim terminie, ale wstępnie mogę powiedzieć że z chęcia bym się wybrał.
no ja też bym się chętnie pisał na spocik
Kiedy i gdzie???
Była Lancia Delta Hpe 1.8 16v vvt
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
28 października spot organizują koledzy z Alfa Romeo Klubu, więc może to okazja żeby zrobić taką trochę większą integrację O 13:00 zbiórka na parkingu przy Realu na Piłsudskiego (przy stacji benzynowej). O 14:00 wyjazd gdzieś dalej na jakieś żarełko Chętni są ??
Pozdrawiam Pablo
- czerwik73
- Dopiero zaczyna na naszym forum
A na Retkini jest zlot sympatyków fiata seicento. Może zintegrujmy się w jeszcze większej rodzinie.
To był żart.
Ale bez zgryźliwości i z całym szacunkiem Pablo, chyba wszyscy z wiadomych względów rozumiemy Twoją propozycję, lecz wiem, że jest sporo nowych z Łodzi, którzy z różnych powodów nie uczestniczyli jeszcze w spotkaniu klubowiczów Lanci. Może spotkajmy się zatem najpierw we własnym gronie, abyśmy wszyscy mogli się poznać.
To był żart.
Ale bez zgryźliwości i z całym szacunkiem Pablo, chyba wszyscy z wiadomych względów rozumiemy Twoją propozycję, lecz wiem, że jest sporo nowych z Łodzi, którzy z różnych powodów nie uczestniczyli jeszcze w spotkaniu klubowiczów Lanci. Może spotkajmy się zatem najpierw we własnym gronie, abyśmy wszyscy mogli się poznać.
była Kappa 2.0 SW
była Lybra 1.9 SW
Jest Phedra
była Lybra 1.9 SW
Jest Phedra
To jak Panowie jakas konkretniejsza data? Moze skoro nikt nie ma czasu za duzo to spotkajmy sie na mini spocie tak na chwile. Co Wy na to?
jestem za spotem jak najbardziej ale może faktycznie spocik Lanci zrobimy tylko ile będzie chętnych ??
Lancia Klub Polska - Łódź
Lancia Kappa 2.4 1997 ,Fiat 126p 1978, kiedyś 3 x Kappa 1x Lybra, oraz 35 innych aut
Lancia Kappa 2.4 1997 ,Fiat 126p 1978, kiedyś 3 x Kappa 1x Lybra, oraz 35 innych aut
Ja jestem chetny o ile bedzie to w godzinach popoludniowych (siedze w pracy) i nie bedzie to weekend najblizszy i nastepna nastepna niedziela
A ja ponawiam ZAPROSZENIE. Niedziela godz. 13:00 na parkingu pod Realem na Piłsudskiego. O 14:00 gdzieś dalej W każdym razie jak ktoś jest chętny to czekamy.
Pozdrawiam Pablo
Jedzie ktos z LKP?