nie musisz płacić, musisz go tylko złapać go w lesie"prezesjm" pisze:Jak nie będę musiał sam zapłacić za tego prosiaka to jestem ZA.

a tak serio to ja też jestem za

Moderator: wujekp
nie musisz płacić, musisz go tylko złapać go w lesie"prezesjm" pisze:Jak nie będę musiał sam zapłacić za tego prosiaka to jestem ZA.
Rezerwowaliśmy domki wg zgłoszeń. Koszt wynosi 130zł za dobę dzielonę przez liczbę osób w domku. Domków niestety wolnych nie ma."RobertWroc" pisze:Fajny pomysł.Chętnie i ja bym się pokazał.Ale pomimo przestudiowania wszystkich stron-nie znalazłem interesujących mnie informacji,
jaki jest koszt jednostkowy uczestnictwa w zlocie?
Jak rozwiązany jest kwestia noclegu-chodzi mi głównie o to że wybrał bym się z dziećmi.Mam namiot i mogę postawić-widze ze mozna.
Gdzie i komu i ile nalezy przelać zaliczki?
...ustosunkowuję się - pozytywnie !"strang" pisze:Jest możliwość zorganizowania nam przez ośrodek grilla lub pieczenia prosiaka. Pod uwagę bierzemy sobotę. Więcej szczegółów w czwartek wieczorem, tym niemniej proszę o wstępne ustosunkowanie się do propozycji.
jestem za"strang" pisze:Jest możliwość zorganizowania nam przez ośrodek grilla lub pieczenia prosiaka. Pod uwagę bierzemy sobotę. Więcej szczegółów w czwartek wieczorem, tym niemniej proszę o wstępne ustosunkowanie się do propozycji.
...no , to tylko"maciej_ignys" pisze:Ja też się dokładam do leppera.. pardon prosiaka
Dla chcącego nic trudnego"pawcio1" pisze:Szykuje sie piękny zlocik,bardzo chciałbym sie tam znaleźć,tym bardziej że to jakieś 150km od Bełchatowa ,ale nie wiem jak to bedzie i czy dam rade...chciałbym wreszcie poznać wielu sympatycznych ludzi z tego forum!
...to , ja przywiozę Ozon i płyty P. Floyd"Nat" pisze: Myślę, że kwestie pryzmatów warto zostawić na zlotową dyskusję o Pink Floydach...
Zakaz puszczania Pink Floyd na zlocie"marco" pisze:...to , ja przywiozę Ozon i płyty P. Floyd"Nat" pisze: Myślę, że kwestie pryzmatów warto zostawić na zlotową dyskusję o Pink Floydach...![]()
Learning to fly +Ozon
...Jesteś w błedzie !"strang" pisze:Zakaz puszczania Pink Floyd na zlocie"marco" pisze:...to , ja przywiozę Ozon i płyty P. Floyd"Nat" pisze: Myślę, że kwestie pryzmatów warto zostawić na zlotową dyskusję o Pink Floydach...![]()
Learning to fly +OzonMamy się bawić nie słuchać-szykuję płyty typu Jedzie pociąg z daleka i inne zabawowe. Pink Floyd + Ozon nie wpływa dobrze na nastrój