Delta - Brak ogrzewania i klimatyzacji
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Mam wielki problem. Nie działa mi w samochodzie klimatyzacja ani ogrzewanie, pomimo tego że na wyświetlaczu wyświetla się temperatura wewnątrz samochodu jaka powinna być ale nie jest. Pompa klimatyzacji działa, gdyż rurki są zimne, ciepły płyn także dochodzi do nagrzewnicy ale wewnątrz samochodu nic się nie dzieje. Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem o co chodzi.
Re: Brak ogrzewania i klimatyzacji
hmmm... a wentylator działa??"yaro8219" pisze:Mam wielki problem. Nie działa mi w samochodzie klimatyzacja ani ogrzewanie, pomimo tego że na wyświetlaczu wyświetla się temperatura wewnątrz samochodu jaka powinna być ale nie jest. Pompa klimatyzacji działa, gdyż rurki są zimne, ciepły płyn także dochodzi do nagrzewnicy ale wewnątrz samochodu nic się nie dzieje. Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem o co chodzi.

-
- Kontakt:
tak wentylator działa i wieje letnim powietrzem jakie jest na zewnątrz!
są specjalistyczne firmy które zajmuja sie klima sam za pomoca srubokreta nic nie naprawisz
-
- Kontakt:
no tak myslalem ze mi coś podpowiećie może jakiś bezpiecznik czy coś takiego co nie wymaga wizyty w serwiśie
Mógł nawalić jakiś czujnik i tego sam nie sprawdzisz...powinieneś jechać na komputer,lub do gościa od klimatyzacji!Innego wyjścia chyba nie ma...?"yaro8219" pisze:no tak myslalem ze mi coś podpowiećie może jakiś bezpiecznik czy coś takiego co nie wymaga wizyty w serwiśie
Była Lancia Delta Hpe 1.8 16v vvt
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6
Była Kappa 2.0 16v T.
Jest Alfa Romeo 166 3.0 V6