Moderator: Wilkin
Bedziemy karmic dozylnie"dunin" pisze:a ile może mieć % taki valvoline, albo mobil??ja od razu zaznaczam, że nie piję i nie jem i na trochę tylko zaglądnę..
Rano będę dzwonił do Larrego i Rado w sprawie grilla. Jak nie będą/ nie wezmą, to weźmiemy z Ewcią (musimy po niego kawałek podjechać, stąd jest to plan B"filip" pisze:ja kupie wedliny bedzie cos tez do picia i jkies ciasto tyz bedzie ale nie mam grilamoze radicz? on to zainicjowal
dobra dobra znasz mnie radicz wiesz ze i tak cos przygotuje bo to ja zapraszam"Radicz" pisze:Rano będę dzwonił do Larrego i Rado w sprawie grilla. Jak nie będą/ nie wezmą, to weźmiemy z Ewcią (musimy po niego kawałek podjechać, stąd jest to plan B"filip" pisze:ja kupie wedliny bedzie cos tez do picia i jkies ciasto tyz bedzie ale nie mam grilamoze radicz? on to zainicjowal
).
Co do jedzonka i picia, to sądzę, iż każdy zaopatrzy się we własnym zakresie![]()
Nic więc nie szykuj Filip![]()
Pozdrawiam, Radicz.
niom"filip" pisze:pinkna pogoda Extra !!![]()
![]()
![]()
ale bedzie fajnie
toż ci mówiłem, że będzie pikna pogoda"filip" pisze:pinkna pogoda Extra !!![]()
![]()
![]()
ale bedzie fajnie
Larry weźmie... Lecimy!!!"Wujek_2000" pisze:toż ci mówiłem, że będzie pikna pogoda"filip" pisze:pinkna pogoda Extra !!![]()
![]()
![]()
ale bedzie fajnie
![]()
Ja moge zabrać grilla tylko, musze po niego pojechać na działkę no i będzie trzeba go odwszawić po zimie