Złote Tarasy
Moderator: Wilkin
Złote Tarasy
Wczoraj miałam podjechać po pracy do Centrym w pilnej sprawie, ale zrezygnowałam ze względu na oszołomów i gapiów
chcących koniecznie być pierwszymi, którzy tam wejdą
...ech....Podobno były korki ale nie aż takie straszne...(przecież są ferie i część ludzików na szczeście wyjechała, dzięki temu lepiej się jeździ po Wa-wce
)

kiedyś Kappa Blue Lady - obecnie Coupe 20VT 

Złote Tarasy
Byłem wczoraj koło 17 - żadnego zwiększonego ruchu samochodowego w okolicy Złotych Tarasów. W środku sporo ludzi (w większości zwiedzających a nie kupujących) ale w Arkadii w weekend wyprzedaży było podobnie także też bez szoku. Na samym otwarciu o 14.00 podobno był trochę większy ruch ale generalnie te korki to medialna sztuczna panika. Za to dziś rano akurat jak szedłem koło Tarasów to otwierali Saturna - trochę to było podobne do otwarcia ElektroWorldu - gigantyczna kolejka ściśnięta w barierkach, mnóstwo ochroniarzy, lekkie tratowanie się przez cwaniaczków zaślinionych na samą myśl jak to wyniosą wszystkie promocje pod pachą i opchną na Allegro ...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Złote Tarasy
jakie parkingi tam posiadają,czy jest miejsce na spot bo moja żona chce zobaczyć te złote tarasy,byloby dwa w jednym 

SUCHAR 696 019 770
Złote Tarasy
parking podziemny w cenie 5 PLN za godzinę (tak tak, to nie pomyłka)
w tej chwili czynnych jest kilka sieciowych kawiarni i trzy litery, reszta restauracji jeszcze się wyposaża (tak na oko w ciągu 2 tygodni powinni skończyć) - jest cały duży food corner ale większość knajp nie zdążyła z otwarciem.
tak naprawdę na tą chwilę to albo jakaś kafejka w stylu Coffee Heaven albo Hard Rock Cafe
natomiast z parkowaniem gorzej - albo drogi parking podziemny Złotych Tarasów, albo niewiele tańszy naokoło PKiN albo szukanie wolnego miejsca w centrum ...

w tej chwili czynnych jest kilka sieciowych kawiarni i trzy litery, reszta restauracji jeszcze się wyposaża (tak na oko w ciągu 2 tygodni powinni skończyć) - jest cały duży food corner ale większość knajp nie zdążyła z otwarciem.
tak naprawdę na tą chwilę to albo jakaś kafejka w stylu Coffee Heaven albo Hard Rock Cafe

natomiast z parkowaniem gorzej - albo drogi parking podziemny Złotych Tarasów, albo niewiele tańszy naokoło PKiN albo szukanie wolnego miejsca w centrum ...
Pepe le Pew
Złote Tarasy
Cena 5 zeta za godzine faktycznie powala. Barwo dla tych co ją ustalali

Pozdrawiam Pablo
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Złote Tarasy
BYlem w lodzkiej manufakturze w weekend po otwarciu i... bylo podbnie. Wiele rzeczy bylo pozamykanych!"pew" pisze: w tej chwili czynnych jest kilka sieciowych kawiarni i trzy litery, reszta restauracji jeszcze się wyposaża (tak na oko w ciągu 2 tygodni powinni skończyć) - jest cały duży food corner ale większość knajp nie zdążyła z otwarciem.
Złote Tarasy
w centrum jest straszny brak miejsc parkingowych, poza tym są parkometry - cena jest zaporowa żeby ludzie nie zrobili sobie parkingu to raz, dwa że gruntowy dla Złotych Tarasów też podobno powala na kolana."Pablo" pisze:Cena 5 zeta za godzine faktycznie powala. Barwo dla tych co ją ustalali
Ja mam nadzieję że będzie tak jak na innych parkingach w centrum - zrobienie zakupów w pobliskich dużych sklepach za określoną kwotę minimalną powoduje że parking masz darmowy ...
Pepe le Pew
- Wujek_2000
- Klubowicz
Złote Tarasy
ciekawe jak się skończy sprawa złotych tarasów w końcu to samowolka budowlana, ponoć mają płacić jakąś kare czy cuś 
p.s bardziej by się nam w Wawce przydały "złote trasy" niż tarasy choćby Puławska na wysokości Mokotowa

p.s bardziej by się nam w Wawce przydały "złote trasy" niż tarasy choćby Puławska na wysokości Mokotowa

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Złote Tarasy
Różnica jest taka, że na puławskiej nie można urządzić galerii handlowej, więc prywatny kapitał z pół miliiardem euro nie garnie się do remontu jej skandalicznej nawierzchni. A ja jeżdżę z Kabat Puławską do pracy i tak się zastanawiam, kiedy w końcu zawieszenie powie dość. 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Złote Tarasy
powinnismy miec zlote trasy a nie złote tarasy choc jedna jakas obwodnice wokol wawy by zrobili a nie jakies gupoty w samym centrum zeby jeszcze powiekszyc korki Nie ciekawie ze tak jest