Kiwajka 2012 - Opolskie
Moderator: wujekp
Re: Kiwajka 2012 - Opolskie
No to i nasza rodzinka się piszę. Niezapomniany widok - kwitnące azalie i rododendrony ...
Dla niezdecydowanych , motywacyjny teledysk kręcony na terenie zamku Moszna:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqY7ooTELCg&ob=av2e[/youtube]
Dla niezdecydowanych , motywacyjny teledysk kręcony na terenie zamku Moszna:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yqY7ooTELCg&ob=av2e[/youtube]
Ostatnio zmieniony 14 maja 2012, 18:07 przez grodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzecz ważna
Moszna ulica Leśna
Jest do druga ulica w lewo po wjeździe do miejscowości.

Jest do druga ulica w lewo po wjeździe do miejscowości.
-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
Alan, a powiedz mi jeszcze jedno. Od czego Wy zaczynacie imprezę? Pytam, bo może mi się zdarzyć spóźnienie o jakąś godzinkę, chociaż to wszystko jeszcze na wodzie pisane... Gdzie wtedy będziecie i czy to ma sens przyjeżdżać z opóźnieniem?
Krzychu,będziemy tak długo jak będą ludzie.Cały czas w tym samym miejscu.Kto będzie chciał może zwiedzać zamek,kto chce jeździ drezynami,kto chce siedzi przy ogniu 

-
- Klubowicz
Aha, to dobrze.
A jeszcze jedno: to 25 zł za samochód to jedyna opłata za wszystko łącznie z drezynami (nie licząc np. zwiedzania zamku i tego balona jako osobno płatne)?
A jeszcze jedno: to 25 zł za samochód to jedyna opłata za wszystko łącznie z drezynami (nie licząc np. zwiedzania zamku i tego balona jako osobno płatne)?
Opłata 25pln za samochód to koszt jeżdżenia drezynami spalinowymi,maluchem i koszt ewentualnego parkowania na parkingu z monitoringiem.
Bilety na teren kompleksu pałacowego to osobna sprawa.
Co do balonu,ze względu na niemożliwość zapewnienia dużej frekwencji baloniarze nie są zainteresowani
Bilety na teren kompleksu pałacowego to osobna sprawa.
Co do balonu,ze względu na niemożliwość zapewnienia dużej frekwencji baloniarze nie są zainteresowani

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Nasza rodzinka deklaruje się na przyjazd. Czyli cztery duszyczki więcej na kiwajkę
My już po komunii, teraz trzeba odpocząć po tych szalonych i pracowitych dniach.
Zatem jak dobrze czytam to spotykamy się w Mosznej na ul. Leśnej. A dokładniej? Czy wspomniany parking jest tam gdzieś widoczny? Może zrobię tak, że będę wypatrywał Kappy Alana i obiorę azymut po prostu
Przywieziemy kiełbaski, tacki i sztućce a także inne trunki (dla zainteresowanych nic z %, jedynie flaszki z kaszkami, herbatkami dla młodzieży i jakąś Colę dla nas
)
A pogoda nie ma wyjścia i być musi.

Zatem jak dobrze czytam to spotykamy się w Mosznej na ul. Leśnej. A dokładniej? Czy wspomniany parking jest tam gdzieś widoczny? Może zrobię tak, że będę wypatrywał Kappy Alana i obiorę azymut po prostu

Przywieziemy kiełbaski, tacki i sztućce a także inne trunki (dla zainteresowanych nic z %, jedynie flaszki z kaszkami, herbatkami dla młodzieży i jakąś Colę dla nas

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
-
- Klubowicz
coraz większa szansa, że się pojawię w Mosznej 

było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
- Misieeek
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
Być może z kolegą Bunkrem i rodzinami zawitamy. Na razie jest taki plan. A co z niego wyjdzie to zobaczymy.
Była Lybra Emblema '03 pseudonim "Lusia"
Jest mój Mitsubishi Pajero Long Dakar '05 pseudonim "Padżerak"
Jest Nissan Leaf Tekna '19 Psełdo "Liściu"
Będzie Kappa Coupe 3.0 bądź Thesis 3.2. Zależy co pierwsze w zadowalającym stanie się znajdzie.
Jest mój Mitsubishi Pajero Long Dakar '05 pseudonim "Padżerak"
Jest Nissan Leaf Tekna '19 Psełdo "Liściu"
Będzie Kappa Coupe 3.0 bądź Thesis 3.2. Zależy co pierwsze w zadowalającym stanie się znajdzie.
Bardzo mnie to cieszy 
Pytanie organizacyjne,czy będą osoby chętne na wypożyczenie rowerów i zwiedzanie parku?

Pytanie organizacyjne,czy będą osoby chętne na wypożyczenie rowerów i zwiedzanie parku?
-
- Klubowicz
Przy dwójce maluchów to raczej przydałaby mi się riksza, a nie rower
Spacerek po parku myślę, że każdemu dobrze zrobi 

było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
romlen pisze:Nasza rodzinka deklaruje się na przyjazd. Czyli cztery duszyczki więcej na kiwajkęMy już po komunii, teraz trzeba odpocząć po tych szalonych i pracowitych dniach.
Przywieziemy kiełbaski, tacki i sztućce a także inne trunki (dla zainteresowanych nic z %, jedynie flaszki z kaszkami, herbatkami dla młodzieży i jakąś Colę dla nas)
Romek,z głównej ulicy skręcamy w Leśną i po 200m jest przejazd kolejowy.Tam będzie impreza.Tam też próbuję wygospodarować przestrzeń dla lucynek.Parking natomiast jest ok 400-500m dalej. Jednak warto by mieć lucynki przy sobie

Pogodę obserwuję od tygodnia...ma być pięknie i słonecznie