markiz68 pisze:To się nie liczy,masz nr. 3 na liściektoś ŁDZ pisze:10- ktoś ŁDZ![]()
![]()
![]()
odstąpie miejsce nr 3 za free
![]()
![]()
Piwo nadal się chłodzi

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
markiz68 pisze:To się nie liczy,masz nr. 3 na liściektoś ŁDZ pisze:10- ktoś ŁDZ![]()
![]()
![]()
odstąpie miejsce nr 3 za free
![]()
![]()
Piwo nadal się chłodzi
Nawet zapomniałem o nim. No jasne, że aktualna.SEBAkappa pisze:Łukaszu,czy na tego spota mam Ci zabrać,to lusterko zewnętrzne o którym jakiś czas temu rozmawialiśmy,czy już sprawa nieaktualna?
lukasz_lodz pisze:Nawet zapomniałem o nim. No jasne, że aktualna.SEBAkappa pisze:Łukaszu,czy na tego spota mam Ci zabrać,to lusterko zewnętrzne o którym jakiś czas temu rozmawialiśmy,czy już sprawa nieaktualna?
Bo się rozmyślę z tym piwemmarkiz68 pisze:Koledzy i Koleżanki jeszcze trochę i braknie darmowych miejscówek
Uprzejmie prosimy o dopisywanie się do listy.
Dziesiąte miejsce ma u mnie browara-u mnie słowo droższe niż pieniądze![]()
Lista:
1-SEBAkappa
2-lukasz_lodz
3-ktoś ŁDZ
4-woj76
5-markiz68
6-Spxcompany
7-Emilian
8-Arek
9-leszek1
10-
Obyś Seba miał rację.Czekamy,czekamySEBAkappa pisze:Jurku! Myślę,żebyś sobie wypił teraz te browarki,bo chyba nikt nie zabukuje 10-ątki ale są jeszcze 3 tygodnie,więc może uda się osiągnąć wynik dwucyfrowy:)
No wiem,że nie możeszFXX pisze:Jurku, kusisz, kusisz co raz mocniej![]()
![]()
Gdybym tylko mógł we wrześniu jakoś dojechać to z pewnością bym był tym 10, ale z Koszalina pociągi po 15h jeżdżą
no właśnie,ale mam nadzieję,że chociaż z Łodzi jeszcze ktoś się dopisze albo ze Zgierza.markiz68 pisze:Obyś Seba miał rację.Czekamy,czekamySEBAkappa pisze:Jurku! Myślę,żebyś sobie wypił teraz te browarki,bo chyba nikt nie zabukuje 10-ątki ale są jeszcze 3 tygodnie,więc może uda się osiągnąć wynik dwucyfrowy:)![]()
Tylko jakoś ucichłoChyba ci co mieli ochotę na spotkanie już się zgłosili.
1414 wejść na stronę i nikogo więcejSEBAkappa pisze:no właśnie,ale mam nadzieję,że chociaż z Łodzi jeszcze ktoś się dopisze albo ze Zgierza.markiz68 pisze:Obyś Seba miał rację.Czekamy,czekamySEBAkappa pisze:Jurku! Myślę,żebyś sobie wypił teraz te browarki,bo chyba nikt nie zabukuje 10-ątki ale są jeszcze 3 tygodnie,więc może uda się osiągnąć wynik dwucyfrowy:)![]()
Tylko jakoś ucichłoChyba ci co mieli ochotę na spotkanie już się zgłosili.
No i browarów nie mamarkiz68 pisze:Bo się rozmyślę z tym piwemmarkiz68 pisze:Koledzy i Koleżanki jeszcze trochę i braknie darmowych miejscówek
Lista:
1-SEBAkappa
2-lukasz_lodz
3-ktoś ŁDZ
4-woj76
5-markiz68
6-Spxcompany
7-Emilian
8-Arek
9-leszek1
10-![]()
Nie ma chętnego na browca![]()
Dobra ludziska,dokładam drugie piwo za 10-tkę i mówie poważnie.
Oferta ważna do 15.08. 2011 do godz 24:00Po tym terminie browary zostaną wypite
to może zamiast browarów,które nie okazały się dobra zachętą,powiem,że będą fajni ludzie pełni pasji i miłości do motoryzacji,a przede wszystkim zakochani w swoich Lucynkach,ale też ludzie z którymi będzie można porozmawiać nie tylko o motoryzacji:)a więc;ZAPRASZAM WSZYSTKICH JESZCZE NIE ZDECYDOWANYCHmarkiz68 pisze:No i browarów nie mamarkiz68 pisze:Bo się rozmyślę z tym piwemmarkiz68 pisze:Koledzy i Koleżanki jeszcze trochę i braknie darmowych miejscówek
Lista:
1-SEBAkappa
2-lukasz_lodz
3-ktoś ŁDZ
4-woj76
5-markiz68
6-Spxcompany
7-Emilian
8-Arek
9-leszek1
10-![]()
Nie ma chętnego na browca![]()
Dobra ludziska,dokładam drugie piwo za 10-tkę i mówie poważnie.
Oferta ważna do 15.08. 2011 do godz 24:00Po tym terminie browary zostaną wypite