a co robisz z alu"Weeb" pisze:Na stalowych 15 i tak nie wygląda już jak wcześniej

Moderator: Wilkin
a co robisz z alu"Weeb" pisze:Na stalowych 15 i tak nie wygląda już jak wcześniej
Wyczyszczone i z dwoma nowymi oponami czekają na drogi bez soli"Ubiq" pisze:a co robisz z alu"Weeb" pisze:Na stalowych 15 i tak nie wygląda już jak wcześniej?
Cholera"Weeb" pisze:Wyczyszczone i z dwoma nowymi oponami czekają na drogi bez soli"Ubiq" pisze:a co robisz z alu"Weeb" pisze:Na stalowych 15 i tak nie wygląda już jak wcześniej?
Dzięki"Nat" pisze:Usunąłem niepotrzebną ankietę.
3 razy przy pierwszym spotkaniu, ze 2 razy przy drugim i kilka razy na forum"Ubiq" pisze: Cholera
Ile razy już się pytałem o nie ?
Wiesz mój drogi"Weeb" pisze:3 razy przy pierwszym spotkaniu, ze 2 razy przy drugim i kilka razy na forum"Ubiq" pisze: Cholera
Ile razy już się pytałem o nie ?Spoko jak mnie wkurzy Lancia i będę ją sprzedawał, będę o Tobie pamiętał
A któż to, Duninie, miałby być Twoim adwersarzem i to jeszcze o zgrozo kłócącym się z naszym forumowym specjalistą od Y10?"dunin" pisze:to ja się profilaktycznie nie pojawiam, żeby nie powodować nieporozumień i kłótni
Dopisany"Przemic" pisze:Kappa już sprawna więc uda mi się przyjechać
No i wykrakałeś- z uwagi na fakt, ze Integralka wpadła w zgrabne rece Filutka, który rozbiera ja niemal do srubeczki"pew" pisze:to może być niezły urodzaj na czerwone Delty