Lancia widziana na trasie
-
- Klubowicz
Biała Lybra SW na dziwnych,chyba angielskich blachach,ul Grzybowska,to wczoraj.I widziałem Kapę ze spojlerem na klapie kilka dni temu.Jakaś ciemna była.
Wczoraj na Dźwigowej koło 16 najpierw granatowa Thema WXM dosłownie parę metrów dalej Zeta ELC na Parowcowej 14.30 granatowa Kappa WWL3K.. jakaś znajoma tablica gdzieś po drodze jeszcze Prisma ale numerów nie pamiętam. A i dziś po 14 Czerwona Delta na Bitwy Warszawskiej wyglądała jak moja
Kobita jechała do roboty 

Pozdrawiam załogę kappy, którą widziałem wczoraj w Gorzowie. Dzisiaj z kolei w tymże mieście przyuważona kappa na niemieckich blachach 

Lancia Kappa 2,4 JTD '99r 

Pozdrowienia dla kierownika granatowej Themy, którą widziałem dzisiaj w Jankach około godz. 8:15
Lancia Kappa 2.4 T.DS
Wczoraj ok 16.00 Tarchomin - rondo przy Ekspresowej Dedra wjeżdzająca na rondko od strony Modlińskiej 
ul. Dorodna granatowa Thema - kierowca lekko zwolnił ...
Pozdrawiam

ul. Dorodna granatowa Thema - kierowca lekko zwolnił ...

Thema 2.0 16v 94r
Dziś na powiślu wysyp Kapp. Pierwsza sedan granatowa przy skrzyżowaniu z Książęcą na blachach WH następnie zielona SW z podkładka klubową na WI potem na Tamce bordowa SW też na WI jeszcze jedna w sedanie granatowa WL też w tym rejonie. I na koniec na redutowej granatowa Lybra SW na blachach WE z podkładkami Pyrlandia 

To jest ta która stała u mnie pod blokiem dobry miesiąc."nietoperz" pisze:I na koniec na redutowej granatowa Lybra SW na blachach WE z podkładkami Pyrlandia
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Aleje Ujazdowskie ok 16.40 Czarna Lybra ( o ile dobrze spojrzałem ale napewno Lancia) 30 min pozniej na tarchominie Kappa Lu xxxx
Lancia Delta HPE 1.6 16V 97`
Lancia Delta LE 1.8 94`
"Brzmienie regulujesz pedałem gazu..."

Lancia Delta LE 1.8 94`
"Brzmienie regulujesz pedałem gazu..."

- zoom
- Klubowicz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ja dziś widzialem bordową K coupe w Tarnowie z bordowym grilem 

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Dolna Grupa, skrzyżowanie krajowej jedynki z drogą do Grudziądza, srebrna Kappa SW na nr LSW... Zamrugałem awaryjnymi, bo jechała za mną a potem skręcała w prawo na Gdańsk, a ja w lewo na Świecie, wymieniliśmy uśmiechy i pozdrowienia 

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
- NajMlodszyM
- Forumowicz/ka
To chyba Lyberka Nat-a"nietoperz" pisze:...I na koniec na redutowej granatowa Lybra SW na blachach WE z podkładkami Pyrlandia

Ja dzisiaj przemknąłem między 17:30 - 22:30 odcinek Warszawa Tarchomin - Kraków i też parę Lucynek po drodze widziałem

Pozdrawiam
Nie to nie Nata Lybra. Fakt ma podkładki Pyrlandia ale Nat jeździ na poznańskich blachcach."NajMlodszyM" pisze:To chyba Lyberka Nat-a"nietoperz" pisze:...I na koniec na redutowej granatowa Lybra SW na blachach WE z podkładkami Pyrlandia
Ja dzisiaj przemknąłem między 17:30 - 22:30 odcinek Warszawa Tarchomin - Kraków i też parę Lucynek po drodze widziałem
Pozdrawiam
- NajMlodszyM
- Forumowicz/ka
Hmm...Cwaniaczek"nietoperz" pisze:Nie to nie Nata Lybra. Fakt ma podkładki Pyrlandia ale Nat jeździ na poznańskich blachcach."NajMlodszyM" pisze:To chyba Lyberka Nat-a"nietoperz" pisze:...I na koniec na redutowej granatowa Lybra SW na blachach WE z podkładkami Pyrlandia
Pozdrawiam

Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki 

Pozdrawiam"Ara" pisze:Byłem dziś przy górczewskiej (przy parku moczydło) dostałem klubowy kalendarzyk. Pozdrawiam i dzięki

Fiat Linea 1.4 + Niewiadów N126E