Lancia widziana na trasie

Róbta co chceta ;)
nietoperz

Post autor: nietoperz » 20 lip 2008, 14:08

"mikee" pisze:Przy okazji witam kolegę z Bielan. Swarzewska się kłania :-) Może spotkamy się kiedyś, co by wymienić kilka zdań?
Mijałem Cię na Wółczyńskiej na wysokości kapliczki masz tablice WD801... ja leciałem niebieskim Y, Teoretycznie mieszkam na Reymonta 23 a na razie na Anieli Krzywoń na jelonkach :)
Sixt ona ma taki bardziej grafitowy kolor no chyba że jestem już takim daltonistą :D

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 20 lip 2008, 16:02

pozdrawiam właścicieli:

niedziela 13go ok godz 6/7 na "siódemce" w stronę Gdańska Kappa W...... granatowa 2,0 nie wiem czy T czy nie bo z daleka nie widziałem (spotkałem dwa razy; raz mnie wyprzedziła a drugi raz na orlenie niedaleko Trójmiasta - jechałem Fiatem Brawa)

niedziela 13go godz popołudniowe, Władysławowo, w samym centrum przy morzu Kappa na PCH ****

i chyba we wtorek 15go granatowa Kappa 2,4 tds z Łodzi (EL ****) w Jastrzębiej Górze

może widziałem kogoś od Nas
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Intensa 2,4JTD
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Sixt

Post autor: Sixt » 20 lip 2008, 16:19

===> Piotrek : To jednak nie mój ziomek tak czy siak, bywa na Korotyńskiego ale ma jednak blachy WF

===> Trigo: No tośmy się minęli gdzieś po trasie bo my wracaliśmy z Krynicy M. 13 lipca dwiema K

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 20 lip 2008, 16:52

chyba nie bo powiem szczerze że na trasie (Ciechanów - Władysławowo . Władysławowo - Ciechanów) widziałem tylko 3 Kappy, jedną 13 opisaną wcześniej i 2 dzisiaj ale nawet nie wiem jakie bo tylko siostra krzyknęła że jedzie Lancia (jedna w SW)

dodam że 13go jechałem od 5,30 do 9 rano

ale mimo wszystko pozdrawiam
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Awatar użytkownika
mikee
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mikee » 20 lip 2008, 22:02

"nietoperz" pisze:
"mikee" pisze:Przy okazji witam kolegę z Bielan. Swarzewska się kłania :-) Może spotkamy się kiedyś, co by wymienić kilka zdań?
Mijałem Cię na Wółczyńskiej na wysokości kapliczki masz tablice WD801... ja leciałem niebieskim Y, Teoretycznie mieszkam na Reymonta 23 a na razie na Anieli Krzywoń na jelonkach :)
Sixt ona ma taki bardziej grafitowy kolor no chyba że jestem już takim daltonistą :D
Do Leclerca jechałem (bądź wracałem). Posypuję głowę popiołem i obiecuję poprawę następnym razem :-)
Biała Jaga - Delta 1.9 TD HPE 96'
Żabka - Kappa 2.0 20V 97'

Szyldy, reklamy - www.fajneszyldy.pl

Sixt

Post autor: Sixt » 20 lip 2008, 22:50

"trigojunior" pisze:chyba nie bo powiem szczerze że na trasie (Ciechanów - Władysławowo . Władysławowo - Ciechanów) widziałem tylko 3 Kappy, jedną 13 opisaną wcześniej i 2 dzisiaj ale nawet nie wiem jakie bo tylko siostra krzyknęła że jedzie Lancia (jedna w SW)

dodam że 13go jechałem od 5,30 do 9 rano

ale mimo wszystko pozdrawiam
Pisałem tak ogólnikowo że się minęliśmy bo mieliśmy kilka postoi i tym podobnych przygód ;)

Awatar użytkownika
aro
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Arek

Post autor: aro » 21 lip 2008, 20:12

Ja dzis widziałem w Czyżowicach ok. godz. 19 piękną Lancie Thesis w kolorku szarszym. Nic więcej nie widziałem, bo tylko pomknęła po drodze, a ja stałem jak wryty patrząc na nią z podwórka 8O :P

Awatar użytkownika
aro
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Arek

Post autor: aro » 22 lip 2008, 15:17

Dzis dla odmiany upolowałem Lancie Zete w Radlinie obok koksowni. Za kierownicą jakas pani :wink:

robston
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Robert

Post autor: robston » 22 lip 2008, 19:19

Dziś w szczecinie na rondzie al.piastów minąłem się z wiśniową dedrą,miły gest pozdrowiliśmy się i ciekawe czy to ktoś od nas :?:
F Ducato 2.3JTD
+48 733 167-823

gregory
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: gregory » 22 lip 2008, 19:21

"trigojunior" pisze:pozdrawiam właścicieli:

niedziela 13go ok godz 6/7 na "siódemce" w stronę Gdańska Kappa W...... granatowa 2,0 nie wiem czy T czy nie bo z daleka nie widziałem (spotkałem dwa razy; raz mnie wyprzedziła a drugi raz na orlenie niedaleko Trójmiasta - jechałem Fiatem Brawa)

niedziela 13go godz popołudniowe, Władysławowo, w samym centrum przy morzu Kappa na PCH ****

i chyba we wtorek 15go granatowa Kappa 2,4 tds z Łodzi (EL ****) w Jastrzębiej Górze

może widziałem kogoś od Nas
to chyba ja bo w tych godzinach byłem na "7" i na Orlenie .Rrejestracja WWE.... :oops: jechałem do Krynicy Morskiej. tylko ja mam niebieską :hmmm: .
była Dedra 2.0+gaz
była Kappa 2.0+gaz
jest Lybra SW 1.8

trigojunior
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: trigojunior » 23 lip 2008, 1:00

Gregory, pozdrawiam. Ja na Orlen podjechałem...Fiatem...Brawa...czerwonym.... :oops: a Ty odjeżdżałeś od LPG (zgadza się?)

Wczoraj, 22 ok godziny 19 w Ciechanowie na parkingu przy placu Jana Pawla II (rynek) wiśniowa Delta na PO ****. Ktoś od Nas?
Była:
Lancia Delta II 1,6 16V
Jaguar X-Type 2,0D
Jest:
BMW E90 318i

Sixt

Post autor: Sixt » 23 lip 2008, 18:28

Ostatnio same Themy ..

W PCO na Ostrobramskiej 75 na parkingu pod firmą Themka stoi sobie czyjaś..
W Miedzeszynie pod Warszawą też wczoraj spotkałem Themkę.
Biały Ypsilonik jechał za mną od Radości do Płowieckiej
Szara K Coupe 2.0 turbawka rej WW stanęła obok na światłach koło 8:40 wczoraj - piękna

gregory

Post autor: gregory » 23 lip 2008, 18:44

"trigojunior" pisze:Gregory, pozdrawiam. Ja na Orlen podjechałem...Fiatem...Brawa...czerwonym.... :oops: a Ty odjeżdżałeś od LPG (zgadza się?)

wszystko się zgadza : yesyes : : yesyes : : yesyes :

pozdrowienia.

Ps.
Dzisiaj w nocy też jadę do moich dam do Krynicy. Powrót w niedziele.
była Dedra 2.0+gaz
była Kappa 2.0+gaz
jest Lybra SW 1.8

Kendzik
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Kendzik » 23 lip 2008, 18:56

16.30-45 Pl. Na Rozdrożu. Granatowa Thema WE 60.... 15 min później na ul.Ludnej Nowy Ypsilon kolor grafitowy prowadzony przez osobniczkę płci pięknej:]
Ktoś z forum ?
Lancia Delta HPE 1.6 16V 97`
Lancia Delta LE 1.8 94`
"Brzmienie regulujesz pedałem gazu..."
Obrazek

Angela
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Angela » 24 lip 2008, 20:04

W Legionowie parkują niedaleko byłej pętli 723 dwie granatowe Kappy. Czy to ktoś z Klubu?

Dziś przy bazarku w Legionowie ok. 12: granatowa Kappa, błękitna Libra.
W stronę Legionowa na obwodnicy- srebrna Libra - kobieta za kółkiem - Pozdrawiam :)

Bordowa Thema w Jabłonnie.

I codziennie cała masa Kapiszonów bez podkładek klubowych - mimo wszystko pozdrawiam :)
Thema 2.0 16v 94r

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”