Jaworzno 2009 :D ZAPRASZAMY !!!
Moderator: wujekp
- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Re: Jaworzno 2009 :D ZAPRASZAMY !!!
Dzięki za miłe spotkanie. Do następnego razu.
Odp: Jaworzno 2009 :D ZAPRASZAMY !!!
Gratuluję udanego spotkania!
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
My z żonką wchodzimy na 100%wujekp pisze:Bardzo dziękuję wszystkim obecnym za jak zwykle wspaniałe spotkanie, Bartkowi za sprawną organizację i fajne "miejsce zastępcze", a Agacie i Rafałowi za to że dzięki nim mogliśmy dotrzeć na spota i wrócić do domu.
Zdjęcia ogarnę po południu i wrzucę.
Mam nadzieję, że "nowi" załapali bakcyla i już nie opuszczą kolejnych spotkań - było nam bardzo miło Was poznać.![]()
A co do kolejnego spotkania, to jak jesteście tak napaleni to możemy między Świętami a Nowym Rokiem (np. we wtorek albo w środę wieczorem) zorganizować kręgle w Krakowie. Kto jest chętny? A ponieważ nasze dziewczynki będą u babci to możemy jeszcze potem wybrać się na jakąś dyskotekę (ja co prawda nie jestem miłośnikiem, ale Ciocia bardzo by się ucieszyła)

Pozdrawiam
kogut
była: Lancia Lybra SW 1,9 jtd
była: Lancia Thesis Emblema 2,4 jtd
jest: Alfa Romeo 166, 2.0 T.Spark
była: Lancia Thesis Emblema 2,4 jtd
jest: Alfa Romeo 166, 2.0 T.Spark
No to się porobiło
Myślę że damy radę 

- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
No muszę przyznać że organizacja na Śląsku i w okolicy bardzo mi się podoba
:D:D

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !
Moje kilka zdjęć można obejrzeć klikając zdjęcie poniżej:

Dla miłośników statystyk:
W ramach spotkania odwidziliśmy dwa lokale, w spotkaniu wzięło udział jedenaście Lancii (w tym jedna zastępcza
) i jeden Fiat. Łącznie, jeśli się nie pomyliłem 29 osób. Najdłuższą drogę pokonał Kogut z rodzinką
(Miro miał "międzylądowanie" w Jaworznie to się nie liczy).
A temat kręgli rozpoznam dzisiaj i wieczorem podam konkrety bo widzę że chętni są.
Dla miłośników statystyk:
W ramach spotkania odwidziliśmy dwa lokale, w spotkaniu wzięło udział jedenaście Lancii (w tym jedna zastępcza

A temat kręgli rozpoznam dzisiaj i wieczorem podam konkrety bo widzę że chętni są.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

-
- Klubowicz
Wujek dzieki za konwoj w drodze powrotnej widze ze uda sie nam spotkac jeszcze w tym roku
p.s. kiedy umiescisz moja Lusi w obiektywie
spryskiwacze dalej zamarzniete
lol

p.s. kiedy umiescisz moja Lusi w obiektywie

spryskiwacze dalej zamarzniete

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
Jak mi kiedyś się podsunie pod obiektywLukasz KrK pisze: p.s. kiedy umiescisz moja Lusi w obiektywie![]()

Jak robiłem zdjęcia to Ciebie jeszcze nie było

Uwaga: Temat kręgli zapodałem w osobnym temacie. Proszę o głosowanie na godzinę rozpoczęcia. I zgłaszanie się chętnych.

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)