A najlepsze - ubezpieczcie teraz anglika

Ja z tej wypowiedzi nic nie rozumiem.Wilkin pisze:Unia może zakwestionować nową akcyzę od aut
Oj, robi się coraz gorzej.Paweł Beski pisze:Bartek a może zrobią wyjątek dla aut "ekologicznych" zasilanych LPGa tak całkiem serio to zaczyna być nienormalne co się dzieje w tym kraju.
A co ma wspólnego 500+ z OC?Bartek-Lodz pisze: W przyszłym roku OC o 50 do 100% w górę + akcyza. Dodatkowo zasłyszałem, że jest plan aby OC dla aut powyżej 10 lat dowalić kolejne 50 - 100% i się sprawa rypnie.
Będzie na 500+ i 4000+ itd.
Al Boundy pisze:A co ma wspólnego 500+ z OC?Bartek-Lodz pisze: W przyszłym roku OC o 50 do 100% w górę + akcyza. Dodatkowo zasłyszałem, że jest plan aby OC dla aut powyżej 10 lat dowalić kolejne 50 - 100% i się sprawa rypnie.
Będzie na 500+ i 4000+ itd.
OC w górę.. Winne 500+... Benzyna w górę... 500+.. Akcyza w górę... 500+
Macie cukrzycę że tak słodko pierniczycie?
OC... Sektor prywatny, benzyna... Podatki się nie zmieniły, ceny kształtuje rynek światowy, akcyza..? A jak.. Lobby producentów od dawna za tym lobbowało, nie sprzedają się nowe mydelniczki to trzeba to ugryźć z innej strony.. Ktoś weźmie w kieszeń. Przepis wejdzie.
Najpierw ustal fakty - 15% ze składki idzie do kasy państwowej.
Wysłano z LG V10 H960A
Oczywiście, branża monopolowa bardzo się ucieszyła ze wzrostu sprzedaży. Niestety, służby mundurowe przeciwnie - od wprowadzenia 500+ mają znacznie więcej interwencji związanych z nadużywaniem produktów monopolowych i powiązanych z nimi przykrymi konsekwencjami rodzinno-społecznymi.Al Boundy pisze:Warto też zauważyć, że te pieniądze wracają.. 500 się wydaje, z każdego wydanego 500 wraca x w postaci podatków od sprzedaży,