Jak można to także się podłączam i jeśli jest jeszcze możliwe to po proszę zestaw nr.2 - sztuk 1

Pozdrawiam
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Poproszę zestaw nr 3 sztuk raz.ciociaE pisze:Zygmunt ma być z Mateuszem, a ja poproszę jeszcze jeden zestaw nr 3 - dla Macieja
Oczywiście że można się dołączyć.tom677 pisze:Witam
Jak można to także się podłączam i jeśli jest jeszcze możliwe to po proszę zestaw nr.2 - sztuk 1![]()
Pozdrawiam
Dam im znać że takie spotkanie się odbędzie. Jeżeli chodzi o moją osobę to chciałem być ukrytym gościem / cichą niespodzianką ... ale jednak nie wpasuje się z czasem by być choć na chwilkę.ciociaE pisze: Grodek - dzięki za poprawkęA masz jakiś kontakt z Miśkami? Bo się już dłuższy czas nie odzywają.
To my skorzystamybatman pisze:Dla chętnych - nietutejszych (czyt: nie orientujących się w terenie) mogę podjechać na parking pod McDonaldem przy Europie Centralnej - na skrzyżowaniu autostrady A1 i A4 np o 13:40
do zobaczenia jutrociociaE pisze:To my skorzystamybatman pisze:Dla chętnych - nietutejszych (czyt: nie orientujących się w terenie) mogę podjechać na parking pod McDonaldem przy Europie Centralnej - na skrzyżowaniu autostrady A1 i A4 np o 13:40
Dobra, to my tez tam przyturlamy dropsa.ciociaE pisze:To my skorzystamybatman pisze:Dla chętnych - nietutejszych (czyt: nie orientujących się w terenie) mogę podjechać na parking pod McDonaldem przy Europie Centralnej - na skrzyżowaniu autostrady A1 i A4 np o 13:40